dimecres, 27 de febrer del 2008

Jugo 57 - BSK Damm 48

4. Jac - 8punts, 2tll, 3t2, 3faltes
7. Albert - 6punts, 3t2, 3faltes
8. Gus - 4punts, 2t2, 2faltes
10. Andreu - 5punts, 1t2, 1t3
11. Ricki - 8punts, 1tll, 2t2, 1t3, 3faltes
12. Cetina - 0punts
15. Guille - 26punts, 7tll, 7t2, 1t3, 3faltes

Parcials: 15-14 / 14-14 / 12-13 / 16-7

dimarts, 26 de febrer del 2008

Seguim segons, malgrat el "bache"


Ja no som els referents, però seguim millorant. Això ens afavoreix, i la situació és més real. A més els resultats de Kirilenkos, que només va perdre de 6 amb Old Blues, o AVI que només ha perdut de 4 amb Grillos, demostren que no hi ha gaires equips fluixos a la lliga. Atenció aquesta jornada: Grillos - Coras, i Old Blues - Panteres Grogues.
Jo posaria com objectiu les 25 victories al final de la lliga regular i que tothom arrivi en forma a la final four. Anims Jugo!

divendres, 22 de febrer del 2008

Trencant estadístiques

En l'últim partit, els Hostafrancs ens van foradar la zona, no va anar bé i un clar exemple és el parcial aconseguit en l'últim quart.

Però de l'últim partit el que hem de destacar és que vam deixar enrera les estadiestiques i dels 30 puntets que podiem preveure amb el promig de puntuacions dels que vam jugar vam passar als 48!

Però no només això, el Jac el podem donar per recuperat tot i que no pugui estar al 100% sobretot a l'hora de tirar, en Castelló va afinant cada cop més el canell, en riki va tenir un dia inspirat, i els altres vam continuar fent feina bruta sota els taulels.

Coi que no tenim la majoria d'edat però ja poden començar a sortir sols de casa... i d'aquí un parell de setmanetes que recuperem al marçal.... ui llavors, ui!

Els numerets...

Ah! el proper dia toca passar dels 80 (el promig dels que juguem està en 76...). A veure si ens deixen

dijous, 21 de febrer del 2008

Perdem el liderat desprès de 13 jornades

Atenció als matagegants Kirilenkos que són els que han perdut de menys amb Old Blues, de 6

Puto 3er quart!

Jugo 48 - Hostafranchs 72

4. Jac - 9punts, 3t2, 1t3, 2faltes
5. Alex - 2punts, 1t2, 1falta
6. Jordi C. - 9punts, 3t3, 5faltes
7. Albert - 5punts, 1tll, 2t2, 1falta
8. Gus - 10punts, 2tll, 4t2, 2faltes
11. Ricki - 13punts, 5t2, 1t3, 3faltes
12. Cetina - 0punts, 1falta

Parcial: 7-12 / 12-17 / 10-27 / 19-16

dilluns, 18 de febrer del 2008

si ellos pueden...


si woody y denzel pdian hacer estas cosas con estas pintas.....nosotros arrasamos!!!! aupa jugo!!!!!

Bad Boys

Per guanyar aquesta lliga cal l'esperit de lluita i sacrifici dels Bad Boys

Música i Basket (III)

Resulta que existeix un grup amb el nom de Jugoplastika! Fan noise pop, i no estan malament, rollo strokes, the hives o Teenage fanclub. Els hi podem dir que ens composin l'himne:

http://www.myspace.com/jugoplastika

dimecres, 13 de febrer del 2008

ESTADÍSTIQUES - Jornada 13


Esperem que els números no cantin, o com a mínim que desentonin (no escriuré la suma del promig dels que segurament hi serem al camp el proper dia), i en canvi nosaltres poguem oferir un recital.

Per cert el proper dia potser som un menys, l'Andreu va comentar que ho tenia difícil. Alguns dels que no van poder venir l'altre dia es podrà arribar-hi?

Bé miku, jo estic a la teva disposició per jornada d'entrenament...

Resultats i Classificació Jornada 13


Defense!

Jugo 28 - Old Blues 47

4. Ricki - 0punts, 1falta
5. Alex - 2punts, 1t2, 3faltes
6. Jordi C. - 6punts, 2t3, 2faltes
7. Albert - 10punts, 2t2, 2t3
8. Gus - 8punts, 4t2, 1falta
10. Andreu - 2punts, 1t2, 2faltes
12. Cetina - 0punts, 4faltes

Prcials: 7-13 / 12-10 / 2-15 / 7-9

dimarts, 12 de febrer del 2008

La Bruja Averia i la seva Bola de Cristal














Nanos, l'estadística no falla, i si els que jugavem contra els Old Blues sumavem un promig de 28 puntes per partit, doncs això és el que vam fer!

Però les estadístiques també estan per trencar-les, i del que sabem dels Old Blues és que tenen un promig al voltant de 80 puntets, i em sembla que la mínima anotació que tenien estava entorn als 65 punts. Ahir amb la nostra defensa es van quedar en 47!

Ahir partit intens, en el que fins i tot en algun quart vam guanyar el parcial. Amb el tercer quart van aconseguir amb una defensa molt intensa bloquejar-nos del tot, i aquí vam perdre el partit... però no la dignitat. L'últim quart va tornar a estar igualadet, i tot i que el resultat pot semblar exagerat, podem dir que va ser un bon partit.

Al final Jugoplastika 28 - Old Blues 47... Cagontot

Pel proper, ja us dic jo que trencarem les nostres pròpies estadístiques! Que 28 punts i punyetes, el proper dia ens els cruspim.

dilluns, 11 de febrer del 2008

Espero i desitjo que pel bé de tot l'equip el "sermò" ens ajudi.

Forza Jugo!!

( hi ha problemes amb l'audio, està fet amb l'audacity ).

ONE STEP BEYOND!!!!!!

si senyors -- és el moment -- el moment de donar un pas més enllà -- aqui podem veure els madness donant-nos exemple de determinació i joc en equip [presteu especial atenció a l'atac en fila india]
avui és el dia de la consumació de la feina en equip, de la sublimació de la concentració i la confiança, de la transfiguració d'homes d'equip en superestrelles de la constel.lació basketbolística...

necessitem creure -- CREIEM!!!
necessitem:
que el JAC sigui el PHIL JACKSON -- us demanem senyor
que el GUS sigui el KAREEM -- us demanem senyor
que el CETI sigui el LEBRON -- us demanem senyor
que l'ANDREU sigui el KOBE -- us demanem senyor
que el RICKY sigui el NASH -- us demanem senyor
que l'ALEX sigui el JORDAN -- us demanem senyor
que el CASTELLÓ sigui el KIDD -- us demanem senyor
que el MIKU sigui LA POLLA EN VINAGRE -- us demanem senyor

senyors, avui som primera línia -- després d'aquest dia res no tornarà a ésser com abans -- JO CREC...CREC EN LA VICTORIA

AMB DOS COLLONS [o més] -- SEMPRE JUGO!!

miku

divendres, 8 de febrer del 2008

Els números dels Jugoplàstiks a la Jornada 12



Material disponible per dilluns? Si som optimistes estem pensant en el Jordi, Albert, Alex, Riki, Andreu, Cetina, Gus i perquè no el Bermu i qui sap si seria el primer partit del Jose!

Si sumem els promig de tots aquests i arrodonim estem en uns 28 puntets, o sigui que el proper dia haurem d'espavilar i afinar el canell!

I els de l'infermeria a veure si espavilen que molt massatget i punyetes però us necessitem!!!

No tenen límits

Jugo 58 - Panteres grogues 50

La Jugoplastika s'imposa en un partit seriós ben treballat, i on es va notar la progresió de molts dels seus jugadors, que poc a poc van agafant protagonisme i confiança.

6. Jordi Castelló - 0punts, 4faltes
7. Albert - 2punts, 2tll, 2faltes
10. Andreu - 6punts, 1tll, 1t2, 1t3, 3faltes
12. Cetina - 5punts, 1t2, 1t3, 2faltes
13. Pol - 22punts, 6tll, 8t2, 2faltes
15. Guille - 23punts, 7t2, 3t3, 2faltes

Transparéncia total

L'oposició s'ha fet amb el control del blog de la Jugo i l'ha alliberat d'aquells que, mirant només pels seus interessos, el volien convertir en un club privat a la seva mida. Aquesta victòria ha permés que el blog torni a estar obert a tothom. I no sols això, sino que a més ha aconseguit que qualsevol que ho desitgi, sigui o no de l'equip, pugi deixar els seus comentaris al blog.

Ha estat un triomf de la llibertat i de la democràcia. Aquest és el començament d'una nova manera de fer a la Jugo que vindrà marcada per l'absoluta transparéncia en tots els ámbits de l'equip. Que tremolin els membres de l'equip aficionats a anar de festa el dia abans d'un partit per que algú ja s'està plantejant la posibiltat d'obrir fins i tot una secció de premsa del cor.

Uy,uy,uy,...¿Quién es ése que se apoya en una farola a la salida de una conocida discoteca...? Yo diría que es A,un joven jugador de la Jugo, luchando por no perder el equilibrio... Y casi lo consigue... Ahora intenta ponerse de pie, pero despues de varios intentos tienen que ser algunos de sus compañeros los que le levanten... Y es que parece que el muchacho está afectado por alguna especie de trastorno que le impide mantenerse de pie... Eso sí, aunque está muy perjudicado no duda en echarse algún que otro cantecito... ¡Lástima que acabe vomitando hasta la primera papilla! Y es que el muchacho parece que tiene las mismas costumbres dentro y fuera de los terrenos de juego...En breves instantes les explicaremos el final de la historia

Toma, que toma, que toma, toma, que toma, que toma, toma, que toma, toma, que toma-tá,....

dimecres, 6 de febrer del 2008

Classificació i Calendari

Calendari abans de setamana santa:

Dijous 7 Febrer 21.15h - Jugo vs Panteres Grogues
Dilluns 11 Febrer 21.15h - Jugo vs Old Blues
Dimecres 20 Febrer 21.15h - Jugo vs Hostafranchs
Dimarts 26 Febrer 22.30h - Jugo vs BSK Damm
Dimarts 4 Març 21.15h - Jugo vs 300
Dimarts 11 Març 21.15h - Jugo vs Gazpacho

Top Secret


Gràcies a informacions que han trobat al nostre blog els Old Blues ens estan putejant per jugar dilluns per que saben que així juguarem sense cracks. Com que trobo que el que no podem fer es autocensurar-nos al nostre propi blog em veig obligat a restringir la lectura d'aquest blog als membres del nostre equip. No soc partidari de pendre mesures restrictivas d'aquest tipus però tampoc cal donar facilitats als contraris.

Jugo, més que un sentiment.
_

dimarts, 5 de febrer del 2008

Rectificació pública

Com que jo vaig ser el que vaig fer el mail de la 4a Intifada, em sento obligat a fer una rectificació pública. Aupa CB Zion! Que esteu en clara línia ascendent!
Bon partit el que veu disputar contra nosaltres, pocs punts però intensitat i bon rollo, que és el que conta. Per passar deles 60 punts entre els 2, proposa que a la tornada els 2 equips defensem individual, així sera més divertit.
Fins la pròxima!



Houston, Houston!!! Have problems!!!

Hola estimats amics i companys del bàsquet, tinc dues coses a dir-vos:


1.- Estic a tope per dijous!! 21.15 al palvelló!!

2.- Si nosaltres vigilem de prop al CB ZION, a nosaltres també ens vigilen!!! no fa massa dies vaig rebre un correu que diu així:

Date: Wed, 30 Jan 2008 10:29:56 +0100From: mikelrius@gmail.comTo: benitezp99@hotmail.comSubject: kirilenkos blog

Bones, és l'unic mail q he vist al blog dels kirilenkos. No em diguis com l'he trobat però he estat donant voltes. Sóc el nº6 del Zion (en el q l'informe surt q vaig anar-hi a fer patxangueta amb vosaltres). Està molt b el blog, es tracta de donar vidilla al tema, nosaltres ho fem via mail.Us escric per reclamar una rectificació pública. Zion prové de Mount Zion muntanya sagrada de la cultura rastafari. Entre altres llocs, està referenciada a moltes cançons d'en Bob. És q ha fet un mal veure'ns lligats amb els putus jueus...Vagi bé i fins la tornada on ens hem de marcar l'objectiu comú de fer més de 60 punts... entre els dos! (sort q ja no ens queda vergonya a la pista, q si no...)

Una salutació! Mikel


A tot aixó jo li vai fer el comentari... ( espero i desitjo que hagueu vist quin error més garrafal !!! ) :


El 30/01/08, Pol Almar Benitez <benitezp99@hotmail.com> ha escrit:


Hola Mikel, gràcies per veure el nostre blog, Jugoplastika de Llobregat ( no el de kirilenkos ), doncs sí és una manera de donar-hi vida a una accio lúdica-esportiva, un una colla de bons amics ens ho pasem bé i disfrutem fent el que més ens agrada, jugar a bàsquet. Fet el teu comentari, em posaré " mans a l'obra " jeje i faré un comentari sobre el vostre nom!!

pd: ens veiem a la tornada i sí espero que poguem fer més de 60 punts entre els 2 equips, tb espero poder jugar cosa que no vai poder fer pq estava lesionat. Pol.-


El nostre amic Mikel, va tornar a respondre demanant disculpes.


ostia, perdona pel canvi de nom! seguirem atents al vostre blog per la rectificació! :)


Així doncs tios!! que sapigueu que ens vigilen i de molt a prop!! Ahhh jo també vull participar en aixó dels videos,

dilluns, 4 de febrer del 2008

mola la secció


aqui va això -- aportació a nivell nous valors...isaac bond -- the basketball song -- no pillo res pero em sembla ke diu algo del noble esport de la cistella...???


mr X


ps: espero que no em toqui el segon premi...

diumenge, 3 de febrer del 2008

He got game

El Bronx, basket, hip-hop, ...Si barrejem tot això ens surt una peli no gaire coneguda de Spike Lee anomenada "He hot game". La peli és una mica fluixeta, pero la banda sonora és magistral. Un disc imprescindible pels fanàtics del hip-hop i per tots aquells que simplement els hi agradi la bona música.

El tema que porta el títol de la peli és una versió d'una antiga cançó de Dusty Springfield on col.labora el mateix compositor Stephen Stills(si home el de Crosby, Stills,Nash&Young). Partint d'un punteig de guitarra i fent servir la tornada de la cançó original els veterans rapers fabriquen un tema que està a l'alçada de la seva llegenda.

Apa, a disfrutar!

_

divendres, 1 de febrer del 2008

MUSICA Y BASKETBALL [I]



hola penya!
en la línia de la secció iniciada pel miku i veient que no em menjaré un rosko per la meva nula aproximació al concurs de getos...proposo crear la secció """música i basket""" ...una manera de buscar inspiració de cara a jugar amb ritme i qui sap si, seguint l'estela dels panteres grogues, també trobar noves formes d'entendre l'estètica dintre d'una cancha de basket-s'acceptaran portades de discos, fotos, arxius sonors, videos...
aquí va la primera! també s'accepten possibles similituds de getos...el premi? no té parangó!

1ER PREMI: UNA MASTERCLASS DE PRIMERS PASSOS DE FULLCONTACT AMB EL JORDAN.
2ON PREMI: UN SOPAR AMB ESPELMETES, AMB EL TAULA GEPERUT...
3ER PREMI: UN DIA SENCER AL MARÍTIM AMB TOTES LES DESPESES PAGADES I AMB L'ASSESSORAMENT I ACOMPANYAMENT ESPECIAL D'EN "VÍCTOR".UN AMFITRIÓ DE LUXE!

la redacció [treu fum]