dissabte, 12 de juliol del 2008

Pre-temporada

Vist el poc éxit que va tenir la convocatòria d'entrenament del passat dijous, i com que soc el més veterà del vestidor, em veig em l'obligació de donar un toc d'atenció al grup.

Entenc que tothom te obligacions i compromisos que poden justificar una absència determinat dia de partit o d'entrenament, però el que va pasar aquest dijous no és normal. Havíem de ser 9 a l'entrenament i al final només hi vam anar el Gus, el Jac i jo.

Així voleu guanyar la lliga? Estic decpcionat. Estic molt emprenyat!! Estic cabrejat!!! Estic furiós!!!! Estic, estic...

Ja en parlarem quan estigui més calmat

dilluns, 7 de juliol del 2008

La Jugoplastika què ve



L'Estiu és aquí, i la secretaria tecnica treu fum confeccionant la plantilla de l'any que ve. Se suposen les baixes d'en Bermu, en Marc Val i en José perquè necesitven més partits pq el seu contracte es renovés automaticament.

L'Àlex, malauradament marxarà cedit al Granada, però no es descarta inscriure'l per determinats partits quan visiti la ciutat.

S'està treballant en la renovació del Pol, els seus numeros fan que la Jugo hagi de fer un gran esforç, i tb en Jordi Castelló del qual cuasi és té l'Ok.

M'és dificil sembla la renovació d'en Guille que ha fitxat com entrenador i no es sap si podrà compaginar tant de basquet.

Finalment, s'està treballant en el fitxatge d'un crack mediàtic provinent del Santa Eugenia de Girona, s'estan iniciant conversacions amb el club. I amb un pivot solvent d'estatura.

D'altre banda, camviant de tema. Que us sembla un entrenu-partit aquest dijous? Ja direu.

dimarts, 1 de juliol del 2008

Aquest disabte farà quinze dies que va acabar la lliga i encara no sabem qui l'ha guanyada. I no hi han notícies del responsable del torneig. Haurà estat abduit pels extraterrestres? O potser ha patit un cas d'autocombustió? Podria se que Drazen Petrovic des de el mes enllà es negués a admetre la derrota de la Jugoplastika i estés impedint actualitzar la web? O potser hem patit un salt espai-temporal i hem de tornar a jugar el partit de quarts?

A veure si resulta que al final guanyarem la lliga!
_