dimarts, 30 de setembre del 2008

Recuperar el to

Nois, estem en plena pre-temporada i toca posar-se las piles. Cal recuperar el to físic i el ritme de competició. Penseu que el primer partit és d'aqui a 2 setmanes!!!
_

dilluns, 22 de setembre del 2008

L'atac de pedra i el 5é metacarpia

Comença la pretemporada i ja tenim les dues primeres baixes, el Cetina amb un atac de pedra i l'Arnau amb fractura al 5é metacarpia. L'Arnau en té per un mes i la baixa del Ceti és indeterminada.

Tot i les baixes, prodriem fer una segona patxanga de pretemporada el dijous a les 21h, ja que el dimarts hi ha concerts de la Mercé. Miku, si pots mira de reservar hora al Marítim. A més et debem la pasta de l'altre dia!

Proposo practicar la primera jugada ofensiva en homenatge al Ceti: "L'atac de pedra" és un bon nom per una jugada amb bloquetjos directes i tal...

Anims als lesionats!
Ja direu

dijous, 18 de setembre del 2008

Nova normativa FIBA 2008

Atenció a les modificacions de la normativa FIBA i que també ens afectaràn a Totbasquet!:

Normes a aplicar a partir de l’octubre de 2008:

- Els jugadors que caiguin i rellisquin no cometran passes sempre que mantinguin el control de la pilota.

- Perquè un jugador cometi camp enrere, haurà de tocar amb els dos peus el camp contrari. Totes aquelles accions on un jugador rebi a l’aire la pilota en camp propi i caigui en camp contrari no es considerarà camp enrere.

- El que fins ara anomenem tap il·legal (treure la pilota per sota de l’anella) serà considerat com una interferència en el joc i els àrbitres podrien xiular falta tècnica.

- Els àrbitres podran pitar falta tècnica als jugadors que moguin els colzes amb la pilota, encara que no hi hagi contacte.

- Qualsevol contraatac que es talli mitjançant una falta lateral o per darrere i que entre l’atacant i la cistella no hi hagi cap rival defensor, serà considerada una personal antiesportiva.

- No es permetrà vestir amb samarretes interiors per sota de la de l’equip.

dilluns, 15 de setembre del 2008

Presentació oficial

Demà dimarts a les 21h al pavelló marítim es presenta la plantilla 2008-2009 de la Jugo. És confirma la incorporació del numero 1 del draft, el rookie Arnau Ferrer i la renovació d'en Guille.
S'està treballant en els fitxatges d'en Miquel, en Victor, la renovació d'en Pol, entre d'altres. I, sembla ser que en Jordi Castello es prendra un any sabàtic.

Jo quedaria a les 20.45h al pavelló per aprofitar la hora, i porteu els 138 euros!
Forza Jugo!

dijous, 11 de setembre del 2008

Drum'n'bassket


Per anar agafant el ritme de competició he pensat que potser estaria bé provar amb aquest model de sabatilles amb equip de so incorporat. Fins i tot el Jac ens podia gravar uns cd's amb entrenaments personalitzats per que cadascú anés pulint els seus defectes. Estaria bé, no?
_

dimarts, 9 de setembre del 2008

Aquest any si!

Desprès de peticions reiterades he aconseguit que m'enviessin la classificació final de l'any passat, això sí, desconec quina ha estat la metodologia per realitzar-la. Esperpèntic!