dijous, 30 d’octubre del 2008

Ei Jou

Aquesta setmana tocava descans. Però aixó no vol tocar-se las bolas, no. A la Jugoplastika descans vol dir sessió d'entrenament i tàctica.

Com que al pavelló habitual era imposible reservar pista vam haver d'anar a la Mar Bella. Però, ¡oh sorpresa! quan vam arribar ens van dir que la pista estava preparada per futbol-sala i que no ens podien colocar las canastes(???). A més el preu de la pista era de 58 euracos!!!!

Després d'una amistosa negociació ens van cedir de franc un racó del pavelló amb una cistella a la paret. No era cap marevella, però era això o res. I clar, vam aceptar. A més era gratix!

L'entrenament va consistir en 50' de de partidet(amb un Jordi supermotivat a la seva rentrée) i 5' de tàctica. Això si, uns 5' molt ben aprofitats. Que es vaguin preparant las defensas en zona!

El pressupost de la sessió de bany i massatge ens el vam gastar al post-partit al nostre xinu favorit. Allà ens vam trobar amb tot un personatge: un rastafari senegalés, més viatjat que xófer del Papa, que remarcava totes las sevas frases amb un Ei, Jou final. Un paio simpàtic.

Em va fer recordar aquesta cançó.

_

dimecres, 29 d’octubre del 2008

Resultats i Classificació Jornada 2


Les coses es comencen a posar en el seu lloc, Celebrities i Titanics semblen els grans aspirants a fer-nos la punyeta pel primer lloc. Desprès jo diria que hi ha un grupillo de 5 equips que tenen bon equip: 7D Basket, Ballantains, AVI, Tutankamon i Aris de Cebolla; seguidament 3 equips comodes: BCN Gladiators, Rumbo punto and co, i CB Zion; i finalment 2 equips amb els quals fer pràctica de tàctica d'equip: Mal Dipt i Sepsis.

dimecres, 22 d’octubre del 2008

106 punts/minut

A veure si ens posem las piles de cara a canasta(jo el primer) per que en aquest equip ningú te la plaça asegurada. De fet ja estic començant a buscar posibles incorporacions al mercat d'hivern, com aquest taiwanes que es capaç de fer 106 punts en un minut.

_

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Resultats 1ra Jornada


És dificil fer pronòstics però diria que els equips a tenir en compte són: Celebrities, CB. Tutankamon, 7D Basquet i Titanics. De moment, la següent jornada ens tocarà contra els que, a prioiri, semblen els més fluixos del grup.

Jugo 47 - Ballantines 35

Torna l'esperit Jugoplastik i els del Llobregat s'imposen amb ofici a un ekip que l'any passat ens va posar molts problemes tot i disposar dels cracks.
Des del primer quart els Jugons van sortir molt concentrats i de seguida van agafar aventatge gracies als contraatacs. El segon quart va estar dedicat a la pajara de cada partit (6-6), però l'excel·lent defensa sota els taulells va fer que el partit seguis controlat; llavors el tandem Rodriguez&Rodriguez va acabar de sentenciar el matx destruint la zona de Ballantines amb convinacions entre pivots.

5. Victor - 12punts, 2/4Tll, 5t2, 1falta
6. Miku - 0punts, 1falta
7. Jorge - 4punts, 0/1Tll, 2t2
8. Gus - 5punts, 1/2Tll, 2t2, 1falta
9. Riki - 7punts, 2t2, 1t3, 3faltes
11. Cetina - 0punts, 1falta
13. Marçal - 8punts, 2/4tll, 3t2, 2faltes
14. Jac - 11punts, 3/4tll, 1t2, 2t3, 2faltes

dimecres, 15 d’octubre del 2008

¡Hijo de putaaaaaaaaa!!!!

Como muy bien sabe Guille(y los chicos de la Hora Chanante) no basta con un insulto normal, hay que decir más hijo de puta.

Por si alguien no lo ha pillado el vídeo anterior es una parodia de éste otro protagonizado anteriormente por Mr. T y que, en teoría, pretende ser serio(ojo a la indumentaria "sexy" de Mr. T, especialmente de cintura para abajo).
_

Jugo 38 - Celebrities 43

La Jugo surt adormida i perd un partit que va estar apunt de remontar.
Parcial de 8-0 de Celebrities només començar que va condicionar el desenvolupament del partit. A partir d'aqui partit molt igualat, marcat per la permisibitat arbitral en el contacte i el poc encert en el tir dels Jugoplastiks, que tot i així es van mantenir amb opcions fins al final. A l'últim quart la presió i un estel·lar Guille (10punts) van posar la Jugo a 3 punts i amb pilota a 1,30 del final. Llavors una agresió, que l'arbit no va veure, va provocar la reacció impulsiva d'en Guille (textualment "hijo de puta") que va ser expulsat, la qual cosa va sentenciar el matx.
Proposta del Ceti: Quan ens cabregem en ves de cridar qualsevol insult, hem de dir ven alt"ornitorrinco".

4. Marc - 0punts, 1falta
5. Victor - 2punts, 1t2, 1falta
6. Miku - 0punts, 1falta
7. Jorge - 3punts, 1t2, 1/2tll, 2faltes
8. Gus - 0punts, 1falta
9. Riki - 5punts, 1t2, 1t3, 2faltes
10. Andreu - 2punts, 1t2, 0/2tll, 2faltes
11. Cetina - 2punts, 1t2, 1falta
12. Jose - 0punts, 0/2tll, 2faltes
13. Marçal - 2punts, 1t2
14. Jac - 4punts, 2t2, 1falta
15. Guille - 18punts, 3t2, 3/4tll, 3t3, 5faltes

Parcials: 6-12 / 10-12 / 8-6 / 14-13

dimarts, 14 d’octubre del 2008

Questió d'entrenament

(Llegit a un foro de bàsquet. És real!!!)

Tema creado el 5 de Noviembre 2006
¿se puede yegar a aumentar la potencia de salto?
Imanol
ola gente
quiero saber si puedo aumentar mi potencia de salto y como podria hacerlo.
mido 1,80 y quisiera saber como puedo yegar al aro de una canasta de baloncesto tamaño profesional y como podria hacerlo, que tipo de ejercicios tengo que hacer y cosas de esas responderme lo antes posible porfavor



El 14 de Enero 2007
Re: ¿se puede yegar a aumentar la potencia de salto?
¿Quieres saber como llegar? Bien, yo mido 1'63 y llego, te diré como me entrené, si lo haces tu que mides mas seguramente llegarás: correr 4 km. (descansa cada kilometro si keires al principio) haz 1500 sentadillas al dia (en tandas de 20 en 20 o mas, hasta 1500), da saltos a tu maxima potencia, en vez de caer de pie cae de cuclillas y desde la posicion


El 2 de Septiembre 2007
RE . sisisi
yo mido 1,55 y me meto el mate sin problemas. un buen entrenamiento es coger una escalera, ponerla debajo el aro, subir i machacar. es lo más fácil y no cuesta ná. por lo demás, lo único q hago es follarme a la mujer del entrenador, que es muxo ejercicio
_

dijous, 9 d’octubre del 2008

Rectificació -- primera jornada dimarts 14!!!

Ostres, sort que el Jac és observador i s'ha fixat que cap dia queia en dimarts...

Així que m'ha picat la curiositat i he vist que m'havia equivocat, però només en el primer.

El primer partit és EL DIMARTS 14 D'OCTUBRE A LES 21 HORES!!!

continuem jugant contra celebrities...

sento l'error, però el calendari està fet perque t'equivoquis

dimecres, 8 d’octubre del 2008

Primeres jornades del calendari definides

Ei nanos!, no sé si ja és oficial però ja han penjat el calendari de les primeres 6 jornades.

Sembla ser que aquest any encara hi ha més equips en la competició, i això ha fet que hagin fet 2 grups de 13 equips cadascun. Nosaltres esten al 2.

Al marítim repeteixen: 300 (16), BSK Damm (11), Cualquiera CB (14), Hostafrancs (2), Que n'aprenguin (7), The Grillos (1) (tots aquests al grup 1 i per tant en la primera fase no ens els trobem) i també AVI (6), CB Zion (15), Balantains i els inigualables Jugoplastiks (5)!!!

Fent memòria, contra CB Zion vam guanyar els 2 partits (32-28 i 50-35) però contra Balantains vam guanyar el primer (69-66) i perdre el segon (51-53) com amb els AVI (60-42 i 52-75), o sigui que ojito!

Les primeres sis jornades dels Jugoplastiks són:

  • Jugoplastika - Celebrities --- 13 d'octubre a les 21 h (pista 1)
  • FC Balantains - Jugoplastika --- 20 d'Octubre a les 21 h (pista 3)
  • jornada 3 descansem (haurem d'organitzar un entrenament)
  • Jugoplastika- Mal Dipt --- ??? (primers problemilles amb l'organització)
  • RumboPunto and CO. - Jugoplastika --- 10 de Novembre a les 21 h (pista 3)
  • Jugoplastika - Sepsis --- 19 de Novembre a les 22,15 h (pista 2)
Capi, ja ens informaràs quan sàpigues com va el sistema de competició... i la puntuació, perquè si és com l'any passat potser ens interessa no jugar algun partit ;)

FORÇA JUGO!!

Marçal com era allò..?

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Ié Torneig Toni Kukoc

Jugoplastika del Llobregat vs CB. Canricart

Raval arena 20h


El primer aniversari de la Jugo es celebrarà mitjançant la inaguració de l'equivalent al seu Joan Gamper, és a dir, un partit de presentació de la nova plantilla que, per fi, està tancada amb els següents integrants:

1. Castelló (si juga menys de 5 partits li debem un sopar)

2. Arnau (el rookie, nº1 del draft)

3. Jac (el capi, qüestionat per la directiva que mai ve als partits)

4. Riki (el fitxatge d'hivern que s'ha consolidat per les seves actuacions)

5. Media (nou fitxatge conegut com el chico de la bici)

6. Andreu (el canoner de republica argentina)

7. Jorge (el nou fitxatge que segur que ens exigirà que "parlem" a la pista)

8. Marçal (el saltamartí de Vic)

9. Guille (el crack follonero)

10. Marc (The Boss)

11. Cetina (l'anima de la jugo)

12. Miku (el veterà amb més partits)

13. Victor (el pivot que necessitavem)

14. Gus (el gladiador de l'eixample)

En homenatge a l'última confirmació de l'equip (Jordi Castelló), disputarem el partit al pavelló municipal del Raval, integrat en el projecte de restauració de l'àntic edifici industrial de Fontseré, que no sé si serà de l'agrat d'en Jordi, però així anem tocant diferents temàtiques dels Jugoplastiks. Visca la multidisciplinarietat!

Quedem a les 19.45h al Pavelló (final de la Rambla del Raval)

Confirmeu assistència.