Els números dels jugons

El 'traspas' de punts (2) del Miku al Ceti ja s'inclouen a la taula

Llastima

Jugo 42 - Titànics 43

La Jugo perd contra els líders producte d'un bloqueig final en atac, acompanyat de diverses decisions arbitrals polèmiques.

Els Jugons van fer un partit magnífic, perfecte si els últims 2minuts no haguessin existit. Al minut 7 del primer quart la Jugo ja guanyava 8-2 producte d'una bona circulació i de l'encert del Victor, però Titànics va reaccionar i va acabar el quart 8-7.

El segon quart va començar amb la mateixa dinàmica, però un parcial de 10-0 de Titànics a base de contraatacs els va posar amb aventatge al descans 16-23.

El tercer quart va ser dels Jugons amb un domini aclaparador sota els taulells, i una defensa que ja no deixava escletxes 35-31 al final del tercer quart.

Només començar l'últim quart, un triple dels del Llobregat els posava amb màxima aventatge 38-31, s'auguraven els millors presagis, però a partir del minut 5 tot va cambiar. La Jugo es va bloquejar en atac, hi havia por de perdre, i Titànics va aprofitar el nerviosisme per presionar.

Llavors el senyor Gonzalez es va sumar a la festa, pitan totes les decisions a favor de Titànics, dobles que no havia pitat en tot el partit, 6 faltes als Jugons en els últims 4 minuts, una antiesportiva, i fores inexistents.

Està clar que ens hem d'oblidar completament dels arbitres pq ja em vist que no tenen manies en convertir-se en protagonistes i decidir quan els hi convé.

Resultats i Classificació Jornada 6

Celebrities torna a perdre i Titàncis guanya justet contra Ballantains. Avui a tope, que podem optar al liderat!

dimarts, 25 de novembre del 2008

Enfonsar el Titànic

Tapats, des del fons de la classificació, demà ens espera una tasca monstruosa: Tornar a enfonsar el Titànic. Confirmeu assistència que la Champions fa molt de mal.

Jugo vs Titànics - Marítim Arena 21h

Estadístiques

Training day

Jugo 55 - Sepsis*35

Partit que recordava més a un entrenament que no a un dia normal de competició. De totes maneres, ja em vist que en aquest grup en tindrem uns quants com aquest. Ens haurem de buscar exercicis i tactiques per entrenar i millorar, i evitar que un sòl tio ens clavi 27 punts!

Resultats i Classificació Jornada 5

Titanics supera a Celebrities en el partit de la Jornada i es col·loca primer. Nosaltres seguim tapats a la 7 posició, però ara amb opcions de fins i tot optar al primer lloc del grup. Tan se val, l'important es estar al TOP14.

dimarts, 11 de novembre del 2008

Númeritos...

Acaba la crack-dependència

Jugo 53 - Rumbopunto 20

La Jugoplastika ja apallissa sense les seves estrelles. Tot i la baixa de les seves 3 figures (Parlo d'en Jose en Marc i l'Andreu) els Jugons van passar per sobre de Rumbopunto gracies al treball col·lectiu i a una intensa defensa.
Caldra mantenir aquesta intensitat i seguir evolucionant en un grup que se'ls i queda petit als del Llobregat.
Adeu a la crack dependència! (ara en tenim prou amb un parell de birres i un cigarret, que ja ens fem grans...)

Resultats i Classificació Jornada 4

Uns quants resultats més que confirmen que estem al grup fàcil. Haurem d'automotivar-nos per conservar el nivell!

Jornada 13 - Jugo vs Zion - Dijous 5 Febrer, 22.15h - pista2

Com podeu veure, el seguent partit és aquest dilluns a les 21h. Confirmeu assistència.

dijous, 6 de novembre del 2008

Tornen les estadístiques

Després de 3 jornades tornen les estadístiques, abans no tenia gaire sentit, ja que sumar i dividir per 2 encara s'ho podien permetre els nostres acomodats cervells. Per 3 ja comença a ser més difícil, tot i que amb les nostres increibles i desmesurades anotacions tampoc hauria de ser gaire problema.

Novetat! Si continuen fent les actes com fins ara tindrem percentatge d'encert en tirs lliures (alguns haurem de practicar una mica per maquillar l'estadística)

A veure si el proper passem dels 50 i perquè no arribem als 60... clar que per això haurem de tenir una mica més d'encert que en aquest últim partit.

Tràmit

Jugo 41 - Mal Dipt 25

La jugo s'imposa en un partit dolent, en el qual va tenir un encert patetic en el tir (0 de mil en triples). Tan sols els rebots i els contraatacs van aconseguir controlar un partit fàcil, contra un rival que mai va inquietar als Jugoplastiks.

2 notes positives: El retorn del Jordi Castelló a les pistes, amb un 100% d'encert (l'únic del partit). Aviam si tirem més! I el debut de l'Arnau, a mig gas perquè sortia d'una lesió, però que ja va apuntar detalls de la seva qualitat (sobrat).

Resultats i Classificació Jornada 3

Una Jornada més, es confirma que els 2 equips forts del grup són Titanics i Celebrities, i encara diria més, Titanics és el gran favorit pq ha guanyat de 20 tots els partits contra rivals durs. Nosaltres estem en una posició privilegiada, 8ens, rollo tapats...

De totes maneres veient els resultats de l'altre grup, esta clar que estem en el grup fluix! Ens haurem de posar les piles pq a la segona fase tots els partits seran durissims.