divendres, 19 de desembre del 2008

L'última entrada una mica a güevo

Això és el que passa amb uns mindundis fent de taula... mindundis i a sobre un invàlid! A veure si els convalescents esteu en plena forma després de festes...
Ahir deiem de fer entrenament (esperem que una mica més multitudinari que l'últim) el proper dimarts. A més es manté l'idea del 17 de gener fer un partit amistós a Vic per després fer un dinar conjunt (vaja excusa per fer un tiberi), o sigui que aneu reservant a les vostres agendes... i sobretot, Marçal ves enredant als teus col·legues.

La Jugo Trenca la ratxa negativa

Jugo 34 - AVI 25

Per fi acava el malefici dels finals ajustat i la Jugo s'imposa en l'últim partit de l'any, no sense algún patiment d'última hora.

La Jugoplastika va començar el partit motivadissima, decidida a trencar el poc poder anotador que mostra aquesta temporada. 15-2 al primer quart. Però, poc a poc la relaxació va anar fent afecte 7-4 al segon quart, i els del Llobregat van deixar creure a AVI que tenia alguna opció. Llavors la Jugo es va bloquejar en atac 4-11 en el tercer i AVI es va apropar a 5 punts quan quedaven 4 minuts.
Semblava que els fantasmes dels dos partits anteriors tornaven a apareixer, però un temps mort va ser suficient per parar, reflexionar i sortir altre cop a pel partit, i els del Llobregat van sentenciar amb un parcial de 6-2 final.

De totes maneres el primer quart va evidenciar que la Jugo té més potencial anotador i que caldrà millorar per mantenir la tensió i el ritme durant tot el partit.

dimecres, 17 de desembre del 2008

Con motivo del ultimo partido del año. Habia pensado que podríamos quedar a hacer una cenilla rapida previa al match. Ya que despues sera imposible, porque será tarde!

Que os parece? alguien se apunta?

Os dejo un video motivacion

divendres, 5 de desembre del 2008

39% en tirs lliures

Els tirs lliures una quants els portem fatal, i segurament aquí jo he d'entonar un mea culpa amb mayusculas, sobretot veient que amb diferència he llençat el que més, 25, i només n'he fotut 7. Pauperrima estadística la meva. Només el Guille i el Jordi estàn per sobre del 50%. Haurem d'afinar una mica més la punteria que aquests puntets poden de vital importància.
I ara em pregunto, i quan practico jo? Potser hauré de confiar en l'inspiració de la musa o de la divina providència (xungo, molt xungo)
Per cert, el Marc està tantejant com està el mercat per allà les amèriques... a veure si ens porta un fitjatge all star.
Bé al final la setmana vinent entrenament? Jo dijous només podré a partir de les 22 h (i potser arribo un pel tard i tot). Dimecres no tindria problemes a partir de les 20,30.

dimecres, 3 de desembre del 2008

Dia gris

Jugo 39 - 7DBasket 57

7DBasket sorpren a la Jugoplastika amb una zona 3-2, que els Jugons mai van saber atacar i imprimeix una dura derrota als del Llobregat.

Ja des del principi es veia que no era el dia de la Jugo. 7DBaket va plantejar una zona 3-2 que els Jugons mai havien atacat, i la suma de pista petita i poc encert en el tir va fer que 7DBasket es distancies rapidament en el marcador.

Això va alterar el joc normal de la Jugo, que va començar a defensar en individual per intentar donar una altre dinàmica al partit; però tot i que van aconseguir recuperar alguna pilota, 7DBasket seguia jugant amb molt de control i un encert exagerat.

Al final del partit va arribar l'encert exterior, quan el partit ja estava perdut, però en cap moment va donar la sensació que els del Llobregat donarien la volta al partit.

Analitzant el partit, un cop jugat, va faltar posar pilotes interiors, els pivots cuasi no van rebre i això facilitava molt la tasca defensiva amb 3 homes al perímetre.

Caldra practicar l'atac contra zona 3-2 i alguna defensa alternativa per quan les coses no pintin bé.

Parcials: 7-12 / 11-16 / 12-14 / 9-15

Intentarem reservar pista dijous que ve per entrenar, pq la setmana que ve descansem.

dimarts, 2 de desembre del 2008

Resultats i Classificació Jornada 7

Seguim 5ens, llastima pq podiem haver optat al liderat. No passa res, el que importa és entrar al TOP14 i millorar com equip.

Atenció a la victoria de 7Dbasket de 20 punts conta Ballantains. En les 2 ultimes jornades han fet partits espectaculars, guanyant a Celebrities i apallissant a Ballantains. Avui es presenta un partit disputat en el que haurem d'estar concentrats els 40 minuts i oblidar que existeix la figura de l'arbitre.