dijous, 26 de febrer del 2009

VOTE FOR JUGO!!!!

dimecres, 25 de febrer del 2009

DOBLE ESTADÍSTICA

Per no perdre l'històric seguiré publicant l'estadística en l'antic format:I també les noves estadístiques completes, amb valoració inclosa. Per ara la total és la mateixa que per partit... fins al proper... on arrasarem amb tot!!!


dimarts, 24 de febrer del 2009

LES FREDES I CRUES XIFRES -- NEW!!! --



bueno, bueno, jugoplastiks -- i aqui arribem amb les estadístikes PRO de la jornada amb valoració 'ACB' inclosa -- la veritat és que en general donen una mica de pena...

que consti que he transcrit el que hi havia narrat a la gravació el més literal que he pogut -- segurament hi haurà algún error aquí i allà però per ser la primera vegada, tots els narradors van estar molt concentrats en lo seu...

l'única cosa és que no he pogut quantificar minuts en pista perque de vegades es cantaven els canvis però la majoria de vegades no...[cosa a tener en cuenta para siguientes retransmisiones]

si us sembla bé, i puc, durant la setmana miraria de penjar talls de la retransmissió en sí.

una dada per l'esperança -- la valoració mitja dona positiu!!!! -- hauría pogut ser pitjor

abraçada a tutti

Es desinflen

Jugo 38 - Ballantains 44

Els Jugons venien crescuts del partit contra Hostafranchs i van començar amb la mateixa intensitat, però l'encert no era el mateix, les entrades i pilotes interiors sortien de dintre i això va fer, que tot i el bon joc, la Jugo només guanyes de 6 al descans 22-16.
Ballantains va anar a pel partit al 3er quart i els Jugons, tot i seguir amb la mateixa intensitat, es van posar nerviosos i van perdre pilotes que van propiciar basquets fàcils.
Tot i així els Jugons no van perdre mai la cara al partit, però les baixes es van notar i els del Llobregat vana anar perdent ritme i força en el rebot.
Positiu el retorn d'en Jordi Castelló, que va demostrar que quan comenci a agafar el ritme serà un perill des de 6.25.

Forza Jugo! L'objectiu és el mateix, hem d'arribar en plena forma als Play-off!

dijous, 19 de febrer del 2009

La Copa

Ni All-Stars, ni hòsties, el bàsquet de veritat es juga a La Copa. Així que avui a partir de las 19h. que ningú em busqui per que penso ni agafar el telèfon.

CUARTOS DE FINAL

Jueves
B: Real Madrid - Regal FC Barcelona (TVE). 19.00 horas.
D: TAU Cerámica - Pamesa Valencia (Autonómicas). 21.30 horas.

Viernes.
C: Unicaja - Kalise Gran Canaria (Autonómicas). 19.00 horas.
A: MMT Estudiantes - DKV Joventut (TVE). 21.30 horas.

SEMIFINALES

Sábado
Ganador eliminatoria B - Ganador eliminatoria D (TVE). 18.00 horas.
Ganador eliminatoria C - Ganador eliminatoria A (Autonómicas). 20.30 horas.

FINAL

Domingo
Final (TVE) 18.30 horas.

Llàstima que per "pucherazo federativo" el Manresa hagui quedat fora, tot i ser el vuité a la lliga regular, per allò de que l'equip que organitza la final(aquest any Estudiantes) està convidat. I sembla que ens haurem d'anar acostumant a aquests "tejemanejes" per que la federació s'ho han montat per que cada dos anys la copa s'organitzi a Madrid.... Áixò si que és adulterar una competició!!!
_

dimecres, 18 de febrer del 2009

a falta d'unes estdístiques completes...

En Miku havia de fer unes estadístiques pa' cagar-se però li va mancar vista... però vista de la dels ulls... i és que amb una taula minuscula on el díficil era trobar el quadradet que tocava per apuntar amb un palet el que havia passat 5 minuts abans (perquè això és el que necessitaves per ubicar-te aquella taula infernal) era com missió impossible.

En definitiva que continuem amb les mateixes estadístiques que teniem fins ara i pel proper partit... pel proper partit tenim la solució!!!

Partidàs!

Jugo 48 - Hostafrancs 36

Com si es tractes d'una premonició, la publicació del "parecido razonable" de Richard Marx va esperonar el Marçal que va fer el partit de la lliga. Però no va estar sòl, la Jugo va sortir enxufada i va fer un primer quart espectacular 18-9. Els del Llobregat correin, recuperaven pilotes i la movien en estàtic. Hostafrancs, segon classificat de l'altre grup amb només 2 derrotes, no va tenir opció i els Jugoplastiks van dominar la totalitat del partit, amb jugades dignes del Hall of fame de Totbasket, com la del Marçal fen un 2+1 a aro passat qua li havien fet una falta de campionat.

La transformació de la Jugo pel TOP14 s'ha consumat, ara només cal sortir amb aquesta intensitat tots els partits. Esperit Jugoplastik!

5. Victor - 2punts, 1t2, 2faltes
6. Miku - 2punts, 1t2, 1falta
7. Jorge - 2punts, 1t2
8. Gus - 6punts, 3t2, 1falta
9. Riki - 2punts, 1t2
10. Andreu - 0punts, 1falta
11. Cetina - 0punts, 2faltes
13. Marçal - 12punts, 0/3tll, 6t2
14. Jac - 10punts, 3/5tll, 2t2, 1t3, 2faltes
15. Guille - 8punts, 1t2, 2t3, 2faltes
23. Arnau - 4punts, 2t2, 2faltes

Parcials: 18-9 / 7-7 / 15-10 / 8-10

dimarts, 17 de febrer del 2009

Richard Marx

Qui s'assembla a aquest cantant nordamericà dels 90, conegut pel single "Dance with my father"?

diumenge, 15 de febrer del 2009

Classificació Fase Prèvia

Una dada per l'optimisme: tenim millor average que The Grillos, l'equip guanyador de l'altre grup. Feu cas del Marçal: Guanyarem aquesta lliga!!!
_

dissabte, 14 de febrer del 2009

El TOP 14

Jo hi sóm! Ens hem classificat en última posició i amb les mateixes victories i derrotes que el 8é, però seguim aspirant a tot! Aquesta és la temible composició del TOP14:

1. Titanics
2. Aris de Cebolla
3. 7Dbasquet
4. Grillos
5. UTE Basquet
6. Hostafranchs
7. F.C. Balantains
8. CB Tutankamon
9. Celebrities
10. Jugoplastika
11. Hosp. St Joan de Deu
12. Cualquiera CB
13. Que n'aprenguin
14. CB Yatros

I per començar uns vells coneguts, Hostafranchs el pròper dimarts a les 21h. Aquest és el calendari de les primeres jornades:

Jornada 1 - Jugo vs Hostafranchs - Dimarts 17 Febrer 21h
Jornada 2 - Jugo vs Ballantains - Dilluns 23 Febrer 22.15h
Jornada 3 - Jugo vs Tutankamon - Dilluns 2 Març 21h
Jornada 4 - Jugo vs Celebrities - Dilluns 9 Març 22.15h
Jornada 5 - Jugo vs Yatros - Dilluns 16 Març 22.15h
Jornada 6 - Jugo vs St. Joan de Deu - ???
Jornada 7 - Jugo vs Cualquiera CB - Dimarts 21 Abril 22.15h

Com de costum Totbasket a obviat les nostres preferències i ens ha posat la majoria de partits en Dilluns.

divendres, 6 de febrer del 2009

Balanç de la primera fase


Bé nanos, estem al TOP 14 però pels pèls! Ara ja no hi haurà partits fàcils, i segurament haurem de pujar aquest promig anotador tan baix, i millora en defensa (per exemple jugant un amica més dur... podem fer més faltes)
Hem de millorar amb els tirs lliures, com a mínim hauriem d'estar sobre el 60% així que jo aquest cap de setmana vaig a practicar una mica.
El Jac ja ha superat la barrera del 100 punts i és el màxim anotador de l'equip, i també (novetat!) el màxim anotador per partit.
I com de costum, el Ceti és l'únic que no es perd ni un partit.
I no sé, jo ja no sé que dir més d'aquest números o sigui que vosaltres mateixos, i que sapigueu que després de la votació popular, m'he quedat molt alleugerit amb la classificació al TOP 14.
Marçal, com era? GUANYAREM LA LLIGA! Això sí haurem d'espavilar una mica.

La Jugo al TOP14!

Jugo 41 - Cb Zion 30

Els Jugons tenien clar que el d'ahir no seria un partit fàcil, i van mostrar un ofici d'admirar. Com sempre, aquest any, el començament va ser irregular (21-18 a la mitja part). Als del Llobregat els hi costa escalfar motors, però quan ho fan són una maquina, i això es va veure al tercer quart (13-2). Les recuperacions de pilota van ser la clau que, juntament amb les poques perdues, van donar més opcions a la Jugo. A partir d'ara ja no hi haurà partits facils. Visca els Jugoplastiks!!!

5. Victor - 4punts, 2t2, 3faltes
6. Miku - 3punts, 1t3, 2faltes
9. Riki - 6punts, 2/4tll, 2t2, 5faltes
11. Cetina - 0punts, 4faltes
13. Marçal - 3punts, 3/8tll
14. Jac - 20punts, 3/6tll, 7t2, 1t3
23. Arnau - 5punts, 1t2, 1t3

10-7 / 11-11 / 13-2 / 7-10

dimarts, 3 de febrer del 2009

Jo no soc supersticiós...

...però, per si de cas, toquem fusta.

_

Jornada de transistors

Fins a 5 equips entren en la lluita per les 4 ultimes places que donen accés al TOP14 i, sobre el paper, nosaltres som el que ho tenim més xungo, els únics amb 5 derrotes i, per tant, els únics que no depenem de nosaltres mateixos. No obstant, un resultat de la última jornada ens ajuda a tenir esperances, 7DBasket va guanyar a Titanics, i si Titanics vol mantenir el liderat haurà de guanyar a AVI en la última jornada, la qual cosa ens donaria el pase al TOP14 si guanyem a Zion de més de 2 punts.

Però atenció! Zion porta bons partits ultimament, només va perdre de 4 contra Ballantains. Per tant haurem de pendre'ns el partit com una final!

Avui un altre dels partits entre rivals directes: Celebriteis vs Ballantains a les 22.15 al marítim. A nosaltres ens interesa la derrota de Ballantains, o sigui, que si algú vol anar amb Pompons a animar Celebrities ja ho sap. Jo ja tinc preparada una pancarta amb la cara de Lars Von Trier, Robert Smith i Chuck Norris

Forza Jugo!!!!