dimarts, 31 de març del 2009

Es desperten a temps

Jugo 49 - Que n'aprenguin 36

Tot i les baixes de la Jugo, el partit d'ahir semblava un tràmit quan es van presentar tan sòls 5 jugadors dels que n'aprenguin, però la Jugoplastika va sortir adormida i va deixar que "els mestres" fessin el seu joc. Que n'aprenguin movia la bola amb solvència, anotava de tres i sortia al contraatac, mentre la Jugo es descentrava queixant-se a l'arbitre que cada cop es girava més en contre dels del Llobregat per aquesta raó. 17-27 per Que n'aprenguin a la mitja part.

El partit es posava dificil i, a sobre, els Jugons s'havien guanyat l'antipatia de l'arbitre, però ningú va baixar els braços i els Jugons van sortir a per totes al 3er quart. La transformació va ser espectacular, la defensa (individual) va pujar molt de to i la Jugo sortia, ara amb criteri, al contraatac. 32-9 de parcial que va donar la victoria als del Llobregat que s'aferren a la part alta de la classificació.

Visca la Jugo! i visca el Llobregat!

divendres, 27 de març del 2009

Jack

Vull dedicar aquest blues al nostre mister(tot i que la qualita de so no és gaire bona), a veure si es conmou i em dona més protagonisme al joc ;-)

Atents a la veu de Bonn Scott i a tros de solo de l'Angus Young. Rock'n'roll!!!

_

L'Arnau es destapa

Sí senyor que en l'anterior partit el Víctor aconseguia dobles figures aquest cop ha estat l'Arnau que s'ha disparat fins als 22 de valoració, i això que l'ultim quart només queda reflectit segons acta (no s'ha gravat)... bé un parell de cosetes que el Jac i jo tenim gravades al cap síque han estat incloses :)

Estadístiques del partit:
Estadístiques acumulades (velles):
Estadístiques acumulades (noves):

dijous, 26 de març del 2009

La individual i Mr. G

Jugo 57 - Sant Joan de Deu 67

Els Jugoplastiks perden un dels partits dificils de la lliga, però recuperen l'instint anotador i el ritme en atac.

6 van ser els jugadors de Sant Joan de Dèu que es van presentar al partit, això si, amb les seves dos torres. Els Jugoplastiks ho tenien clar, havien d'imprimir un ritme fort i no tenir por, per intentar carregar de faltes al rival. El primer objectiu el van aconseguir, el segon, malauradament no va ser possible per la fixació que ens té Mr G.

La Jugo va fer dos primers quarts impecables en atac i ven treballats en defensa, en els quals el marcador va estar igualat i, fins i tot amb periodes de domini Jugoplastik en el segon quart. Els pivots de Sant Joan de Dèu anaven desgastant-se, i semblava que la Jugo podria donar l'estocada final en els últims períodes, però no va ser així.

Sant Joan de Dèu aguantava el tipo gràcies al seu base (incansable), al poder sota els taulells, i al fet que en 5 minuts ja es colocaven en bonus gràcies a Mr. G.

A 4 minuts del final, la Jugo perdia de 6, i va passar a defensar individual per intentar la remontada. El descontrol va ser general i la defensa caòtica, i els Jugoplastiks van acabar amb la màxima diferència de tot el partit al final.

De totes maneres, bon partit de la Jugo (exceptuant el descontrol final) amb opcions en un partit on li van pitar 20 faltes en contra per només 7 del rival. La Jugo no va estar en bonus en cap moment del partit, mentre que el rival ho va estar més d'un 50% del match, i tot i així els Jugoplastiks no es van descentrar.

El nou repte és guanyar un partit amb Mr. G a la pista... Dificil, dificil

dimecres, 25 de març del 2009

Classificació i resultats jornada 5

Ja sóm 3ers, però ara venen els partits complicats: Sant Joan de Deu (que és el nostre particular Madrid, sempre juga contra el que hem jugat nosaltres la jornada anterior), i Cualquiera Cb, líder destacat.

A demostrar la nostre qualitat! Orgull Jugoplastik!

dimarts, 24 de març del 2009

Cinqué quart

Ja no s'hi valen excuses per no quedar-se després del partit a fer unes birras. Ara és obligatori per prescripció facultativa.
_

dimarts, 17 de març del 2009

dijous, 12 de març del 2009

A dalt - A baix, Esquerra - Dreta, Guanyar - Perdre

Hola amics, sóc en Coco, i avui us ensenyarem quina és la diferencia entre guanyar  i perdre!

Si per exemple un equip de bàsquet que es diu Que n'aprenguin anota 57 punts i el seu contrincant (7Dbasquet) només anota 42 punts,  els Que n'aprenguin han guanyat el partit, mentre que els 7DBasquet han perdut!

Amics meus aquests conceptes són bàsics a l'hora d'elaborar les classificacions de les lligues de bàsquet, al igual que encertar amb l'atribució de punts a favor i en contra.

El meu amic Gustavo, la granota més dicharachera del barri em comenta que els nostres amics de Tot Basquet no sabem si tenen clar aquests conceptes o si bé no encerten massa a l'hora de posar els resultats. Segons aquests reultats publicats la classificació resultant crec que seria aquesta i no la que els amics de Tot Basquet ens mostren a la seva web.
La veritat és estic una mica fart d'això de que les coses no quadrin, de que prometin que vindran dos arbitres de tant en tant, o bé de que donem una preferència de dies de partit i se la passin pel forro. Potser hauriem de donar-los un toc d'atenció...

dimecres, 11 de març del 2009

Resultats i classificació Jornada 3

Ara que ja estem a la jornada 3, la classificació comença a ser una mica representativa, però l'analisi segueix sent el mateix, en aquest TOP14 qualsevol equip pot guanyar a qualsevol, o demostra el fet que Sant Joan de Deu perdes els 3 primers partits, o que Tutankamon perdes de 20 contra Yatros, tot i guanyar desprès a Celebrities que en aquesta 3a jornada va gunayar de 50 als mateixos Yatros...

En fi, que de moment anem 5ens i les sensacions són bones

dimarts, 10 de març del 2009

Dobles figures del Víctor

Novetat! El Jac no ha aconseguit la màxima valoració del partit! Això no vol dir que no fes un partidàs, però ahir un home va destacar sobre la resta de mortals. El Víctor va aconseguir dobles figures, 11 punts i 13 rebots, amb una valoració final de 19!!! Fins al moment la màxima valoració des de que podem tenir constància de estadístiques complertes.

Però s'ha de destacar que ahir tots vam fer una gran partit, ben posicionats sobre la canxa i mantenint el control en tot moment.

Jo he de reconèixer que he de començar a practicar una mica el tir en general, les meves estadístiques són molt pobres tant d'1 com de 2. De fet ahir vaig ser el que vaig llençar més de 2... amb molt poc encert.

Estadístiques del partit
Estadístiques (velles) acumulades:
Estadístiques (noves) acumulades:

Ofici

Jugo 51 – Celebrities 34

La Jugoplastika suma la 3ª victòria en el TOP14 en un partit treballat, i sense fallos de concentració.

Només 6 Jugons es van presentar al partit. La quantitat de baixes feia témer el pitjor, però el rival va venir també amb pocs jugadors, 5. La Jugo no es va confiar i va sortir amb intensitat al primer quart (13-9). Al segon el nivell dels del Llobregat no va baixar, però Celebrities va encadenar 4 triples consecutius, 24-23 a la mitja part.
Llavors la Jugo va passar a defensar individual per aturar el tir exterior i el partit va canviar d’aires. Els pivots de la Jugo es movien com mai i poc a poc van anar desgastant al rival, 38-29 al 3er quart.
A l’últim quart la Jugo es va passejar, fins el punt que si hagués volgut hagués imprimit un sever correctiu al rival. Un 10 pels del Llobregat que van demostrar que amb ofici i concentració és possible enfonsar el rival psicològicament i física.

A seguir la ratxa!

dimarts, 3 de març del 2009

Partit de Final

Jugo 38 - Tutankamon 37

Partit igualadissim el que es va poder veure ahir al marítim. Els Jugons van aconseguir cobrar-se la revenja en un partit que va tenir tints de final, per la tensió i consentració durant tot el partit, pels pocs punts anotats, i pel final d'infart que casi acava en tragedia.

Els Jugons van sortir freds, com de costum i Tutankamon va aprofitar per agafar aventatge, parcial de 1-8 que els del Llobregat van aconseguir maquillar al final del quart (6-8). Al segon quart les coses van canviar i la Jugo, amb els motors ja escalfats i un gran encert, va conseguir capgirar el marcador (19-16).
La Jugoplastika no deixava fisures en la seva defensa i tothom ajudava per parar al pivot estrella dels egipcis (pedazo crack). 5 amunt al començar l'últim quart.
Però la tensió de debó estava per venir. Un parcial de 8-0 dels Jugons, semblava sentenciar el partit (9 amunt a falta de 5 minuts), però la Jugo es va col·lapsar en aquest moment. La defensa individual press de Tutankamon, juntament amb els nervis i l'especulació amb el resultat van fer que la Jugo no anotés cap més punt fins al final. Tutankamon s'acostava al marcador, fins al punt de col·locarse a 1 quan quedaven 15 segons. Els egipcis van donar la pilota al seu pivot, però el Victor va aconseguir aturar la jugada amb un tap sobre la bossina. Final d'infart! Però Gran Victoria!

Està clar que al TOP14 tothom pot guanyar a tothom, i això implica partits d'aquest estil (Mola que ti kagues! I love this game!)

Ju-Go!

Les estadístiques s'adapten al canvi de look

Ara com al Riki li ha donat per canviar l'estètica del blog m'ha tocat refer les coloraines del les estadístiques... tot sigui pel bé de la Jugoplastika i els nostres fidels seguidors (que tot i que amb motivacions molt diferents cada cop en són més)

Partit treballat, amb bones aportacions de tot l'equip, amb molta concentració i intensitat, tot i que en els últims instants vam perdre una mica el control i els Tutankamon es van apropar perillosament.