divendres, 17 de juliol del 2009

Ricky Rubio

Ja es coneix el futur de Ricky Rubio...


...tenir el careto de Panayotis Yannakis


_

Stewart Copeland

El bateria de Police no s'ha jubilat encara, i ara marca el ritme de la Jugo. Perquè serà que en aquesta secció sempre parlem del sagal de Vic?

dijous, 16 de juliol del 2009

Mentideros

¿Estaría la secretaría técnica de la Jugo anteponiendo ciertos fichajes a otros por intereses exclusivamente personales? A nuestra redacción están llegando ciertos rumores que apuntan a que en el próximo draft asistiremos un caso flagrante de (cito textualmente) "cuñadismo en estado puro".

Dado que nos ha sido imposible constatar la veracidad de estos rumores, y fieles siempre a nuestra línea de no dar PIE a falsas polémicas, preferimos mantenernos al margen de toda esta rumorología hasta que no se concrete el nombre de las nuevas incorporaciones.
Habrá que seguir atentamente el mercado de fichajes.
_

dijous, 9 de juliol del 2009

Rumors d'estiu


La secretaria tècnica de la Jugo treu fum. Es rumoreja que la Jugoplastika podria estar treballant en la contractació d'un triplet de jugadors que eclipses els fitxatges del Madrid. Dos fitxatges d'altura procedents del breçòl del basquetbol badaloni podrien ajudar a reforçar el joc interior, mentre que un triatleta consolidat podria ser el fitxatge de perimetre. A més, pel que s'ha pogut saber, els del Llobregat tindrien un 4rt tapat amb passaport argentí per si la operació falles.


Desprès d'una temporada amb final decevedor, els rumors d'estiu de la Jugo fan pensar en canvis d'aire i una restructuració interior de la seva organització. Mantindrem informats sobre noves noticies