dimecres, 25 de novembre del 2009

Estadítiques J4 i J6

Bé hem actualitzat les estadístiques com s'ha pogut. Entre que els locutors estan tan ficats al partit que s'acaben deixant un quantes coses per cantar i que en l'últim partit un quart i mig no es va gravar... doncs mira s'ha fet el que s'ha pogut. Per altra banda, l'Aleix es va confirmant cada jornada com el nostre home més ben valorat, i el Ceti com el locutor més efussiu, pel que he escoltat i m'han dit ja porta dos partits amb un puteig important... coi capi, que som humans i tots ens podem equivocar!!! Ja ho remontarem això!

Estadístiques J4 (pauperrima)
Estadístiques J6
Estadístiques acumulades

dimecres, 11 de novembre del 2009

No era el dia

Jugo 29 - Grouncho's 36

Ahir està clar que no era el dia per demostrar qui és la Jugoplastika, no era el dia perquè encara estem a la fase previa i el que cal és anar millorant conceptes i conjuntar l'equip. No era el dia dels Jugons que sempre van estar imprecisos en les passades. No era el dia de l'arbitre, que no sé perquè va interpretar que els que feiem joc dur erem la Jugo (24 personals), mentre els que s'enduien els cops eren els Jugons: Fort cop a l'ull de l'Aleix, nas sangrant del Nico, i patejada al Diego.. i no era el dia perquè ens fessin presió durant tot el partit, amb dos dels bases de l'equip de baixa.

Però està clar que Grouncho's plantejava el partit diferent, sabia que jugava contra un dels equips invatuts i que ja tenia una derrota, i van sortir a per totes, com si es tractes d'una final. Per ells si que era el dia.

I tot i això, els Jugons no van perdre mai l'actitut, van perdre només de 3 en els 3 primers quarts i van acabar guanyant l'últim. Una mostra d'això és que Grouncho's va demanar temps mort a 40 segons de la finalització del partit! No les tenien totes...

Coses a millorar: Està clar que en el proper entrenu estaria bé practicar la sortida de la presió, i també la presió en si. Així tindrem més recursos a utilitzar.

Per cert, si que va ser el dia de l'Ander que va fer un partit molt complet en els minuts que va estar en pista.

Força JuGo!

dimarts, 10 de novembre del 2009

Classificació i resultats jornada 3

Ja només sóm 2 els equips invatuts a la lliga. Ara el rival a batre és BESAVI que porta un average de por. Però l'important d'aquesta primera fase és anar evolucionant com equip per ser competitius a la fase final. Step by step

dimecres, 4 de novembre del 2009

Estadístiques J3

Com sempre sembla que ens deixem coses, això em comenta el Jac que ha estat el patidor d'aquesta setmana que s'ha escoltat els escassos 3/4 que va durar el partit. De totes maneres suposo que això ho anirem dient a el llarg de la temporada.

Destacar en l'aspecte positiu un major encert en el tir (tot i que tampoc estem en uns percentatges espectaculars), i en lo negatiu les 17 pilotes perdudes!

Estadístiques de la Jornada

Pujant de nivell

Jugo 44 - Viatgi 37

La Jugo demostra que aquest any aspira a tot guanyant a un dels rivals més durs de la lligueta previa. Els Jugons van fer un primer quart per emmarcar i tenir com a referent: 18-5, defensant amb agresivitat, seleccionant bé el tir exterior i interior, dividint quan calia i tenint passencia fins trobar el forat.

La renda va servir per dominar el partit, però Viatgi és un equip dur i va començar a retallar distancies fins a empatar el partit a 8 minuts del final. Els Jugons no es van descentrar, i van recuperar el nivell anotador fent una bona recta final que els va donar la victoria.

Forza Ju-Go!

dimarts, 3 de novembre del 2009

Ràpid de mans

Un partit es comença a guanyar des de la defensa i una de las coses que fa que un jugador sigui un gran bon defensa és que sigui ràpid de mans. Tant com ho va ser en Manu "Batman" Ginobili. Zaska, en toa la boca!
_

Resultats i Classificació Jornada 2

La victoria de Viatgi sobre Grouncho's deixa entreveure que aquest grup no serà tant fluix com pensavem. Crec que fins a 6 equips lluitarem per les primeres places: Besavi, AVI, Hostafranchs, Grouncho's, Viatgí i nosaltres. Macabbi crec que ocuparà el 7 lloc, i la resta apostaria que són les ventafocs del grup, tot i que sempre poden haver-hi sorpreses.

El que està clar és que avui toca un partit molt complicat.