dimecres, 23 de desembre del 2009

Tot un exemple

Ahir va tenir lloc la tradicional Convenció Ron Artest d'Hivern. Els actes programats van ser un partidet al poliesportiu de l'Estació del Nord, un sopar de germanor, i finalment temps per agafar una merda.

La convocatòria, malgrat algunes absències va ser tot un èxit. El poliesportiu té unes pistes collonudes i sobretot no té un Victor que et doni pel cul. El sopar va estar força bé, i tot i que al final no vam acabar al "Pep's Corner" ens ho vam passar força bé.

Des d'aquí vull felicitar a la Comissió de Festes de la Jugo per l'el.lecció del restaurant on es va fer el sopar: bó, econòmic, cèntric, exòtic, agradable i sobre tot amb una cuina que tanca tard. I a més tot el servei son cambreres.
Al final ens van haver d'escombrar de la cerveseria on estàvem per que ja feia mitja hora que havíen d'haver tancat. Després de la ronda de comiats i de deixar al Marçal al seu barri vaig arribar a casa meva prop de las 4 de la matinada, tant tocat com ho podria haver fet el mateix Ron Artez i amb el convenciment de que el món dels darts al nostre paiss'està perdent tot un campió.
_

dimecres, 16 de desembre del 2009

Estadístiques J8

Jugo 60 - "300" 25 (resultat oficial) - pels que no van venir i per si falla la crònica

Jornada històrica!!!!! - Miku dixit

(amb rectificacions/aportacions Ceti)

Cap jugador amb valoració negativa, i 4 per sobre de 10, i una valoració mitjana de 9,5!
17 assistències (i segur que ens hem deixat alguna), i tots els jugadors excepte un menda com a mínim ha donat una assistència!
54 rebots!

A aquestes estadítiques surten dos punts més que el resultat final, pel que suposem que va ser un error de la taula.

Felicitats nanos!

Estadístiques de la jornada
Estadístiques acumulades

dijous, 3 de desembre del 2009

Estadístiques J7

Bé, com diu el Miku... homes de poca fe! Al final la porra de la valoració de l'equip l'ha guanyada el més optimista, es a dir el Miku! No sé si exacte o per aproximació.

Aquí van les estadístiques de la jornada (que per haver fotut 27 punts encara és acceptable)
Estadístiques acumulades

dimecres, 2 de desembre del 2009

Crisis?


Desprès d'un començament de lliga exemplar, amb victories contra equips importants, sembla que la Jugo s'ha entrevancat. Les dos derrotes seguides de l'equip i la falta d'anotació en atac plantegen l'interrogant de si l'equip ha entrat en crisis.

I amb la cirsis els interrogants de sempre:
- El coach té els conceptes clars?
- Cal fer un calendari unitari entre examens, treballs universitaris i partits de Totbasket?
- Surten els Jugons massa de festa?

Avui toca dissuadir tots aquests dubtes. CRISIS? WHAT CRISIS?