divendres, 26 de febrer del 2010

Propers 2 partits (J4 i J5 2F)

Mira que seria fàcil penjar totes les jornades fins al final però no, ho fan a miquetes, però clar així no hi hauria emoció i et podries planificar i tot!

Properes dos jornades de la segona fase:

J4 -- 4/3 dijous 22,15 P2 -- JUGO - GROUNCHO's
J5 -- 8/3 dilluns 21,00 P2 -- JUGO - 7D BASKET

Estadístiques J3 (2F)

Després d'una fantàstica nit en companyia del Sr. Roca, qui em deia que podiem haver guanyat el partit; i després d'un matí en el que amb prou feines em podia aixecar del llit, us puc dir que el partit d'ahir va ser molt guapo, però jo no el vaig gaudir com ho podia haver fet, però tot sigui per la Jugo (ara em torno de PET al llit amb previa visita al meu amic).

Deixant de banda els temes més escatològics, us passo les estadístiques que m'ha transcrit el Miku, tot i que els primers minuts no vam tenir gravació i l'acta va quedar perduda ves a saber on.

Apa, en el proper comencem amb el ritme de victòries fins al final! Per cert, que el proper partit el tenim dijous contra els nostres amics de Grouncho's. Per aquest partit serà molt important disposar com a mínim de 2 bases...


Torna el maleït 3r Quart

Jugo 43 - Grillos 54

La Jugo encarava, segurament, el partit amb menys garanties de victòria de la seva historia. Davant tenia Grillos: Dos anys consecutius guanyadors de la Lliga, amb els quals havíem jugat ja 3 partits sense cap victòria, i únic equip invicte d'aquest any. I a sobre ho feia amb nombroses baixes d'entitat.

Però els Jugons van sortir a jugar de tu a tu a Grillos, amb descaro i sense amagar-se. El primer quart acabava amb 17-9 per Grillos, però amb un regust agradable per la Jugo que es veia còmode a la pista.

El segon quart la Jugo sortia com un coet, liderada per un Andreu en un moment dolç (3 triples consecutius) capgirava el partit i es posava un per davant. Grillos es veia forçat a demanar temps mort, i la mitja part acabava amb un marcador ajustat (26-24).

Però ja ho deia el Ceti, ens havíem presentat els veterans de la Jugo al partit, i com a bons veterans, vem rememorar els nostres tercers quarts fatídics. En aquest període la Jugo va seguir jugant amb fluïdesa, però no hi havia manera de que la bola entres, i a més Grillos va aprofitar algunes recuperacions per contraatacar amb eficàcia (45-30) al final del tercer quart.

La Jugo no va abaixar els braços i va fer un últim quart dominant clarament, Grillos acusava el cansament provocat pel ritme de partit que havíem imposat els Jugons, i contínuament recuperàvem pilotes i sortíem còmodes al contraatac, fins al punt de situar-nos 7 per sota a falta de 3 minuts (50-43). Però la sort no ens va acompanyar en els moments finals i, tot seguir dominant, semblava que l'aro volgués escopir totes les pilotes que li llençàvem.

Al final un digne 54-43, que pels que vem jugar el partit, sabem que va ser una mica injust, però que demostra que estem al nivell del grup, i que podem guanyar a qui sigui si ens hi posem.

Com va dir el Miku, aquest partit va ser la constatació de que cada cop sóm un equip més compacte, Aupa Jugo!

dimecres, 17 de febrer del 2010

Estadístiques J2 (2F)


Agafant el ritme

Jugo 36 - Besavi 44

La derrota de la Jugo d'ahir té un regust dolç. Els Jugons van seber aguantar el ritme frenètic de Besavi que començava a defensar sempre a 3/4 de pista, i evadir-se de les protestes arbitrals per fer un bon partit.

El primer 4rt acabava amb empat, el joc interior de la Jugo funcionava i Besavi no sortia comode al contraatac. Al segon 4rt la Jugo començava a notar la presència d'un únic base i perdia algunes pilotes que van donar avantatge als "Iaios", que de iaios no tenien res.

Al 3r quart es començava a notar la millor condició física de Besavi que seguia amb el mateix ritme i es posava 12 per sobre en el marcador. No obstant, a diferència del partit contra Viatgí, els Jugons baixaven millor a les transisions i no abaixaven els braços.

A finals del 3r quart i principis de l'últim període, un Ander i Aleix encertats, tornaven a posar la Jugo al partit, i el Ceti i el Jorge amb tres jugades consecutives feien creure en les opcions de victoria 4 per sota a falta de 4 minuts.

Llastima de la lesió de l'Aleix quan estava en el seu millor moment, i del desencert en el tir meu, que al no tenir base reserva vaig patir per aguantar el nivell físic que exigia el partit.

Malgrat tot, si aconseguim mantenir aquest ritme, aspirem clarament a posar-nos als Play-off. Els únics peròs del partit van ser, la nostra consdició física, altre cop el fet de tapar els tirs laterals, i el poc encert des de la línia de 3 i de tirs lliures, la resta impecable!

Forza Jugo! Aquest és el camí!

divendres, 12 de febrer del 2010

Estadístiques J1 (2F)

Jugo 37 - Viatgi 64

Severa derrota. Com últimament ens va faltar encert de cara a cistella i ells van tenir un bon dia (7 triples!). A més vam trobar a faltar als nostres homes forts sota la cistella.


Proper partit dimarts contra Grillo's... ardua tarea. Intentarem (si l'Arnau aconsegueix pista fer un entrenament dijous -- Arnau a veure si es possible allà les 21 h, si és abans jo crec que haurem de fer consultes a la gent en quan a la seva disponibilitat).
Va, que això només és el principi!
Força Jugo!

dimecres, 3 de febrer del 2010

Comença la segona fase

Bé com deia el coach estem classificats! Jugarem al grup 3 (així hi posen a la web de Tot Basquet).
Ens tocarà jugar contra:

7D Basquet
Així ens va bé
Aquiles Talone
Besavi
Grillo's
Hostafrancs
Los Grounchos
Titanics
UTE Basquet
Viatge

És a dir molt complicat, però guanyarem la lliga.

Som 11 al grup, i això vol dir que del nostre grup s'han classificat 6 i 5 de l'altre. Sembla ser que les mòmies al final no s'han classificats però pels pèls (per l'average).

Primeres jornades previstes (sembla ser que ja no jugarem tots els partits a les 22 h)

J1 -- dijous 11/2 (21 h) -- Viatgi -Jugo
J2 -- dimarts 16/2 (22,15 h) -- Besavi -Jugo
J3 -- dijous 25/2 21 h -- Grillo's -Jugo

Comencem molt forts: de primer plat el 2on classificat del nostre grup (però que vam guanyar en la primera volta 44-37), de segon al primer classificat del nostre grup (haurem d'anar per venjar la nostra derrota 38-45), i per postres els liders invicte de l'altre grup (i si no recordo malament l'any passat va guanyar la lliga i ens van derrotar amb els nostres enfrontaments).

Però nosaltres som capaços de guanyar-los tots!

Força Jugo

dilluns, 1 de febrer del 2010

Classificats!

Hem acabat cinquens la primera fase amb un balanç de 6 victòries i 4 derrotes. La dada més destacable és que, si contem que Viatgi va guanyar 0-2 un partit per no presentar-se el rival, podem dir amb rotunditat que hem estat la millor defensa del grup. Això si, tambe hem estat un dels pitjors atacs. Aviam si podem millorar aquest aspecte a la segona fase.

Suposo que estem classificats, o sigui que encara podem guanyar la lliga! Aupa Ju-Go!