divendres, 23 de juliol del 2010

Així hem jugat aquesta temporada

Destaquem:

Andreu Cortada MVP de la temporada (quina gran incorporació) amb una valoració promig d'11,9, màxima valoració en un partit (30), segon màxim anotador (10,1), tercer rebotejador de l'equip (8,2), segón màxim assistent amb l'Arnau (0,6) i màxim taponador (0,8)... o sigui que CASI NADA!

Jac Cirera, màxim anotador de la Jugo per tercer any consecutiu! amb un total de 206 punts totals, amb un promig de 10,8 per partit i màxima anotació en un partit (23), màxim assistent amb 1,4 per partit (i això que segur que no es canten totes!), és el segón que més pilotes roba (2,4) després de l'Arnau (3,0) però el que té millor balanç de pilotes robades/perdudes (+0,4) i és el que més faltes reb (3,5).

Aleix Pie, màxim rebotejador de la temporada (9,4), tant ofensiu com defensiu, i segon jugador més valorat (10,3). Quin parell d'incorporacions aquest any!!!

En quant als percentatges de tir, en Riki és el que més encert té des de la línia de tir lliure (75%) i des de la línia de 6,25 (25%), encara que els altres dos triplistes Andreu (24%) i Jac (22%) estan molt aprop, i de tirs de 2 tenim al Nico (50%), Ceti (46%) i Cortada (45%) com els més encertats.

Els homes amb joc més net (menys faltes comeses) són en Marçal (0,4) i en Jorge (0,5), mentre que els més "agressius" són el Nico (2,3), el Gus (2,2) i l'Aleix (2,1)... però si jo no lo he tocao!

En Gus ha jugat tots els partits disputats (21), tot i que en aquesta estadística li hauria d'acompanyat el Ceti que també va venir a tots però en un partit que hi havia overbooking i ell estava malalt va cedir la seva plaça (això és compromís, companyerisme i sacrifici per l'equip). Al Gus això li ha servit per ser el de màxima valoració acumulada (174), tercer en promig (8,3) i màxim rebotejador absolut (182), segon en promig (8,7)

Una menció especial pels nostres principals esponsors, Jordi i Nico, amb 4 partits jugats. Recordeu que la temporada que ve necessitem que el Jac tingui relleu (descans) en la seva funció de base (l'Arnau no estarà tota la temporada que ve... marxarà cedit a un equip suec... Mariano, como estan la suecas!!!).

I en general la JUGO, una equip que millora dia a dia. Que es preparim la temporada vinent!

Bé, i aqui tenim totes les estadístiques de tota la temporada 2009-2010!


Ojito: hi ha moltes coses que les estadístiques no reflexen... aquella feina grisa desagraida però necessària, però sobretot el bon rollo i la pinya que formem!

Aquest any la Jugo competirà al torneig de Sant Julià de Vilatorta, per tant tots aquells que estiguin interessats (27, 28 i 29 d'agost) que avisin que estem buscant reforços!

dijous, 22 de juliol del 2010

Últimes estadístiques: Jugo - Aquiles

Bé nanos això s'acaba... avui ultima paxanga de la temporada, i avui el Miku puntual a cita ens ha passat les últimes estadístiques que faltaven, no sense dificultats tenint en compte que faltava una part de la gravació però com que és muuu apañao s'ho ha currat i aquí les tenim.

Les acumulades no les publico ara... emoció! Avui les porto en paper (per talar arbres) i paguem una ronda als guanyadors en les diferents categories (bé les paguem entre tots perque la caixa està buida.., bé, més que buida amb un micro dèficit per un petit error de càlcul que es diu canvi de pavelló però que el tresorer assumirà encantat), i demà ja les farem públiques!

Ens veiem a la canxa!

dimecres, 7 de juliol del 2010

Estadístiques dels quarts

Aquí teniu les estadístiques dels últims dos partits oficials de la temporada, dues derrotes contra Viatgi, prou dignes però que són un reflex de la temporada: poca capacitat anotadora!
A més en la gravació del segon em va semblar que un dels nostres punts forts, el rebot, no el vam controlar.
Estadístiques anada:
Estadístiques tornada:
PD: Miku, si no em fallen el càlculs falten dos partits per transcriure les estadístiques. Ja em passaràs o els resultats o les gravacions.

dimarts, 6 de juliol del 2010

Estadístiques Titànics-Jugo

Anem recuperant les estadístiques pendents... però com que ja no tinc ni idea de a quina jornada toca posaré el partit que correspon.
Miku, jo crec que les gravacions que em vas passar no són totes, si no em fallen els meus càlculs faltarien dues gravacions (això vol dir que les estàs fent tu?). Per cert, tu que tens les actes si veus que alguna cosa no quadra m'ho dius, i ho corregiré sobre aquesta mateixa entrada.

I per variar el nostre millor home en aquest partit torna a ser en Cortada!

Estadístiques de la jornada:
Les estadístiques acumulades les penjaré quan haguem posat totes les dels partits que manquen.

Aquest dijous paxanga! No falteu!