dimarts, 31 d’agost del 2010

Per poc!

La Jugo culmina la seva primera participació en el torneig de Sant Julià, quedant-se a les portes de la semi-final i amb la sensació d'haver pogut fer més.

Els Jugons, amb 3 noves incorporacions pel torneig, van fer un primer partit fred i tímid. Es notava la falta de coordinació entre jugadors que no havien jugat mai junts, i el rival, a sobre, va tenir un dia de sort anotant 8 triples. A la segona part la dinàmica ja era de la Jugo, però va ser massa tard i es va perdre el partit per 5 punts contra el CE Vilatorta.

Al segon partit, altre cop els jugons sortien freds i perdien el primer quart d'11 punts. No obstant els joc dels del Llobregat va anar millorant ostensiblement i van lluitar el partit fins al final, derrota de 6 punts i lesió del Gus (fisura a la costella)

Tan sols restava un miracle, guanyar l'últim partit de forces punts i esperar una carambola. Però quan tot semblava perdut, els jugons van treure l'orgull i van fer un partit espectacular, amb moments estelars (4 jugades constecutives acabades en triple!). La Jugo gunayava el partit de 17 punts i podia classificar-se depenent del resultat de l'últim partit del grup.

Calia que l'equip d'en Marçal, Corte d'Ucla, guanyes el seu partit contra Vaka t'estrelles, i la veritat és que els de Vic van tenir la victoria a les mans, a poc del final guanyaven de 3, però els nervis i una falta tècnica els van privar de la victòria.

Llastima, la Jugo va acabar el torneig amb la sensació de ser el millor equip del grup, però d'haver assolit el nivell de joc i coordinació adequats massa tard.

L'any que ve em de tornar-hi!

dimarts, 24 d’agost del 2010

Reforços de la Catalunya interior

Finalment, la Jugoplastika comptarà amb els serveis d'en Marc (Sant Julià de Vilatorta) en el trofeu caixa Manlleu i aconsegueix, a més a més, un nou reforç en el perímetre, en Jordi de l'Artés.

Aquests dos fitxatges asseguren gaudir d'una plantilla en condicions, desprès del contratemps de la lesió d'en Miku. Esperem que es pugui recuperar a temps!

A falta de 3 dies per al debut a Sant Julià, la Jugo no descarta una nova incorporació d'última hora, però ja es pot dir que la plantilla està practicament definida:

1. Albert (base)
2. Jordi (base)
3. Jac (base)
4. Riki (escolta)
5. Diego (aler)
6. Miku (ala-pivot)
7. Marc (ala-pivot)
8. Gus (pivot)

Reforç: Arnau (base)

Visca la Jugo! visca el Ter! i visca el Llobregat!

dilluns, 23 d’agost del 2010

Horaris i Planing (Torneig Caixa Manlleu)

Finalment ens ha tocat el grup A de veterans, on ens trobarem 2 equips de Sant Julià de Vilatorta i els Corte d'Ucla, equip d'en Marçal. Hi haurà enfrontament directe!

Aquests són els horaris dels partits:

Divendres 27 - 20.30H - Jugo vs CE Vilatorta (Pavelló Folgueroles)
Dissabte 28 - 10.10H - Jugo vs Vaka t'estrelles (Pavelló central Sant Julià!)
Dissabte 29 - 20.30H - Jugo vs Corte d'Ucla (Pavelló Folgueroles)

Possible semifinal - Diumenge 29 - 16H - Roda de Ter
Possible Final - Diumenge 29 - 18.20H - Roda de Ter

El divendres, desprès del partit podriem aprofitar per anar a veure el Pol, que jugarà a les 22.20H al pavelló de Sant Julià contra el Vic, tot un EBA ex LEB or.

Si algú vol participar al concurs de triples que m'ho digui i reservo plaça.

Tema allotjament: La solució que es presenta més factible és anar a Anglès (Poble que queda a uns 35-40 minuts de Vic. Allà tenim una casa on instal·lar-nos. En principi compto amb l'Alicia més els 5 jugons, potser la Núria també vindrà. L'Albert diu que ja s'espavila i el Marc és del mateix Sant Julià.

Si s'apunten més suporters digue-m'ho, que els hi fem lloc!

Som-hi Jugo!

Primers reforços pel torneig Caixa Manlleu

La Jugo arriba a un acord amb la gent del Raval per la seció de l'Albert (base) i negocia la incorporació en l'operació del pivot Marc per al torneig de Sant Julià de Vilatorta. Les negociacions pel pivot de Sant Julià es centren en si serà un reforç per a moments puntuals o s'incorporarà totalment a l'equip. (Marc! Et necessitem!).

Un segon reforç per a moments puntuals podria ser l'Arnau, que tot i estar en època d'estudi, no ha descartat poder fer una escapada.

D'aquesta manera, ara per ara, l'expedició a Osona queda conformada per la següent plantilla:

1. Albert
2. Riki
3. Jac
4. Miku
5. Diego
6. Gus
7. Marc ?

Reforç: Arnau

La secretaria tècnica treballarà fins l'últim moment per acoseguir noves secions que permetin consolidar un bon bloc. La rumorologia parla de contactes amb un ala-pivot del masnou i converses amb que n'aprenguin.

Seguirem informant.

divendres, 13 d’agost del 2010

La Jugo participarà al torneig de Sant Julià

La Jugoplastika del Llobregat s'ha inscrit al torneig de Sant Julià de Vilatorta, en l'edició amb més participació de tota la historia del toneig. Fins a 242 equips s'han inscrit aquest any (nou record) i es disputaràn 3 partits ACB.
La Jugo participarà en la categoria de veterans, on hi ha inscrits equips coneguts com els "Corte de Ucla" amb la presencia del cedit Marçal Palma.
De moment 5 jugadors de la Jugoplastika aniràn a Osona. Riki, Miku, Jac, Gus i Diego. Les dates del mundial de basquet han perjudict clarament els jugons, que tindràn problemes similars als de Guardiola i la supercopa per confeccionar una plantilla en condicions pel torneig.
Actualment s'està negociant amb fins a 3 clubs per pactar la cessió de jugadors sense resposta ferma fins la data d'avui.
L'últim tema a parlar és el tema allotjament. Hi ha la posibilitat d'agafar nit en els llocs que habilita la organitzció pel divendres i dissabte, o col·locar-nos on poguem ( no sé si el Marçal pot encavir 1 o 2 persones en el seu pis?? jeje, a Anglès tb hi ha lloc).
Que preferiu?