divendres, 26 d’octubre del 2007

Incontestable victòria

El partit contra 300 només va durar 5 minuts, els que vam trigar en ficar-nos al partit. A partir d'aquí només va haver-hi un equip: Jugoplastika. Tant es aixì que a la mitja part ja guanyavem de 19 punts.

La segona part simplement va ser un passeig. Ells es van perdre en jugades individuals que normalment acabaven amb pérdues de balons i mentrestant nosaltres vam aprofitar per assejar la defensa zonal 2-3. Encara que va funcionar força bé no crec que poguem treure masses conclusions, perque el seu atac era massa innocent.

Al final un d'ells, suposo que el que va posar el nom al equip, va perdre els papers i va voler montar una tangana. Afortunadament és força complicat montar una tangana d'una sola persona i la cosa va quedar en res.

Ara tindrem una setmaneta de descans degut al pont de la Castanyada(res de Jalogüin). Aixì que, bon pont a tothom i fins Novembre.
_

3 comentaris:

miku ha dit...

yep nanus! -- que surto a la foto!!
aqui el payo em fa un pal - tot molt estètic - menys el tio dels genolls envenats

abraçada i a veure si montem partidet/entreno/costellada/castanyada per la setmana que ve...dimarts estaria ok

miku

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Em sembla que no el paio aquest no anava envenat. És encara més patétic: Portava malles!!!

miku ha dit...

osties tio--sempre escribim els mateixos, cetina...
faltaria una mica de participació per que puji el nivell de la conya, no?

la gent ja sap que el blog està funcionant?

o van del palo "yo lo que tengo que decir lo digo en la pista"?? -- boicot a los medios??? -- o es que estos de la jplastika sólo le dan al yugo-eslavo????

se m'està acudint que al pròxim event m'enduc la càmara i la grabadora rollo paparazzo per fer uns interviews/monogràfics...yo ke se...

au - bon wiken con la tonteria

miku