dimecres, 16 de gener del 2008

ESTADÍSTIQUES - Jornada 9

Com que els de Tot Basquet només han penjat els resultats de l'última jornada però no els de les dues anteriors només penjo les estadístiques


El Jnc ja es comença a despuntar... seguint l'estel·la dels dos catacraks. El Marçal quan es recuperi haurà de recuperar una mica de terreny... i de la resta, home fem el que bonament podem.

Pel que fa a la classificació continuem primers, amb 17 puntets, seguits dels Old Blues amb 14 i dos partits menys (no han perdut cap partit) i els Hostafrancs també amb 14 (un partit menys i dos de perduts) i els Panteres Groges amb 14 però haven perdut ja 4 partits.

Per la cua tenim als Zion sense cap partit guanyat... o sigui que el dilluns sense craks no podem fallar, però ni en broma! Clar que els Kirilencos només han guanyat 2 de 6 partits, i uns d'ells erem nosaltres, els altres... els 300

Per cert, on estan les festes de brasilenyes de les que es parlava al codi intern? I on està l'agressivitat dels primers partits? Coi a veure qui convida a la propera ronda!

2 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Em sembla que aquesta setmana juguem dijous contra Que n'aprenguin...

Confirmem data

Jac ha dit...

Si, si, dijous contra que n'aprenguin a les 21.15h. De totes maneres com que és el meu ex-equip faré una entrada explicant les virtuts i les deficiencies dels del congrés. No patiu!