divendres, 8 de febrer del 2008

Transparéncia total

L'oposició s'ha fet amb el control del blog de la Jugo i l'ha alliberat d'aquells que, mirant només pels seus interessos, el volien convertir en un club privat a la seva mida. Aquesta victòria ha permés que el blog torni a estar obert a tothom. I no sols això, sino que a més ha aconseguit que qualsevol que ho desitgi, sigui o no de l'equip, pugi deixar els seus comentaris al blog.

Ha estat un triomf de la llibertat i de la democràcia. Aquest és el començament d'una nova manera de fer a la Jugo que vindrà marcada per l'absoluta transparéncia en tots els ámbits de l'equip. Que tremolin els membres de l'equip aficionats a anar de festa el dia abans d'un partit per que algú ja s'està plantejant la posibiltat d'obrir fins i tot una secció de premsa del cor.

Uy,uy,uy,...¿Quién es ése que se apoya en una farola a la salida de una conocida discoteca...? Yo diría que es A,un joven jugador de la Jugo, luchando por no perder el equilibrio... Y casi lo consigue... Ahora intenta ponerse de pie, pero despues de varios intentos tienen que ser algunos de sus compañeros los que le levanten... Y es que parece que el muchacho está afectado por alguna especie de trastorno que le impide mantenerse de pie... Eso sí, aunque está muy perjudicado no duda en echarse algún que otro cantecito... ¡Lástima que acabe vomitando hasta la primera papilla! Y es que el muchacho parece que tiene las mismas costumbres dentro y fuera de los terrenos de juego...En breves instantes les explicaremos el final de la historia

Toma, que toma, que toma, toma, que toma, que toma, toma, que toma, toma, que toma-tá,....