dijous, 27 de novembre del 2008

Llastima

Jugo 42 - Titànics 43

La Jugo perd contra els líders producte d'un bloqueig final en atac, acompanyat de diverses decisions arbitrals polèmiques.

Els Jugons van fer un partit magnífic, perfecte si els últims 2minuts no haguessin existit. Al minut 7 del primer quart la Jugo ja guanyava 8-2 producte d'una bona circulació i de l'encert del Victor, però Titànics va reaccionar i va acabar el quart 8-7.

El segon quart va començar amb la mateixa dinàmica, però un parcial de 10-0 de Titànics a base de contraatacs els va posar amb aventatge al descans 16-23.

El tercer quart va ser dels Jugons amb un domini aclaparador sota els taulells, i una defensa que ja no deixava escletxes 35-31 al final del tercer quart.

Només començar l'últim quart, un triple dels del Llobregat els posava amb màxima aventatge 38-31, s'auguraven els millors presagis, però a partir del minut 5 tot va cambiar. La Jugo es va bloquejar en atac, hi havia por de perdre, i Titànics va aprofitar el nerviosisme per presionar.

Llavors el senyor Gonzalez es va sumar a la festa, pitan totes les decisions a favor de Titànics, dobles que no havia pitat en tot el partit, 6 faltes als Jugons en els últims 4 minuts, una antiesportiva, i fores inexistents.

Està clar que ens hem d'oblidar completament dels arbitres pq ja em vist que no tenen manies en convertir-se en protagonistes i decidir quan els hi convé.

Una sola dada: Faltes Titànics 9 / Faltes Jugoplastika 19