dimecres, 30 d’abril del 2008

La quarta plaça estarà disputada

Bé van passant els ressultats...... i la Jugo està com el Barça, en ratxa negativa. Últimament només guanyem si no es presenten. Que per cert, encara no ens han comptat els punts del partit contra els Coras (i a ells no els han posat aquesta estupida derrota), i espero que el proper dia ens comptin com a victoria el plante dels Kirilencos.

Bé en definitiva, sembla que les 3 primeres places ja estàn bastant clares (l'altre dia els hostafrancs fins i tot van guanyar amb quatre als 300), això sí també és cert que els hi falta recuperar partits, però sembla que Old Blues, Hostafrancs i Grillos estan consolidats.

Però i la quarta? ara mateix, tenim (si compten el no presentat de Coras) les mateixes derrotes que ells, 6, els Panteres Grogues els tenim a tan sols una derrota però dos partits menys... però antenció al nostre calendari: per la part alta de la classificació tenim a Old Blues, Hostafrancs, Grillos (no sé si rectificaran el calendari o si tornarem a jugar contra els Damm), Panteres Grogues, Que n'aprenguin, tots ells entre els 6 primers; i per la part baixa CB Zion i Cualquiera CB però aquest últim sense craks.

En definitiva, si a la NBA estan als play-offs nosaltres pàcticament tenim una final a cada partit si ens volem garantir la quarta plaça i fer realitat la dita del Marçal: GUANYAREM LA LLIGA!!
Encara és possible.

Va com feia molts dies que no penjava números aquí van les estadístiques:

2 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Si jo estic amb Marçal: Guanyarem aquesta lliga!!!!

Jac ha dit...

Felicitacions pels 100 punts Gustavo!
En el proper si tu Marçal en fas 15 o Albert en fas 21, també arriveu als 100.
Repte llençat!