dijous, 11 de juny del 2009

Possibilitats??

Tenim una possibilitat de classificar-nos!!!

Aquí teniu la classificació provisional a dia d'avui basada en els resultats publicats a la nova web. Com sempre a la classificació hi ha coses malament (com per exemple que als Cualquiera els hi falta una victoria i els hi sobra una derrota, als tutankamon els hi falta un partit que és una derrota, i quedarà el dubte si el partit hostafrancs-que n'aprenguin els hostafrancs no es van presentar per no poder veure la nova web)

Els partits que falten per disputar (segons la web, veure qui se la creu a aquestes alçades...)
Cualquiera CB - Que N'Aprenguin
Aris de Cebolla - Celebrities
Grillos - Ballantains
Jugo - Cualquiera CB
Jugo - Aris de Cebolla
Hospital de St Joan de Deu - Que N'Aprenguin

D'entrada si perdem els dos partits tindriem 18 puntets i llavors quedem 10 o 11 segons els resultats dels Que n'aprenguin (ells haurien de guanyar els dos partits)

Si guanyem 1 partit quedariemamb 19 puntets 10 o 9, empatats amb uns o altres depenent d'aguns resultats però cap possibilitat de classificació pel top-8.

En canvi, si guanyem els dos partits, podriem dir que tindriem garantit el lloc a les top-8, ja que hi hauria uns quants equips empatats a 20 puntets. Tots ells ens han guanyat el corresponent partit... a excepció feta d'un dels que hem de jugar, Aris de Cebolla (suposant que guanyen l'altra partit), i per tant ens classificariem en vuité lloc (entenc Jac que l'important no és l'average de punts sinó els partits guanyats contra els empatats a punts).

O sigui que guanyem o guanyem.... això sí un dels partits és contra el que serà primer o segon...

Aupa Jugo


1 comentari:

Gus ha dit...

ui, sembla ser que l'anàlisi m'he descuidat d'algun factor...
A més de guanyar els dos partits aris ha de perdre els dos seus (un contra nosaltres) i a més els QNA han de guanyar a l'hospital de St Joan de Deu...

complicat, complicat