dimecres, 11 de novembre del 2009

No era el dia

Jugo 29 - Grouncho's 36

Ahir està clar que no era el dia per demostrar qui és la Jugoplastika, no era el dia perquè encara estem a la fase previa i el que cal és anar millorant conceptes i conjuntar l'equip. No era el dia dels Jugons que sempre van estar imprecisos en les passades. No era el dia de l'arbitre, que no sé perquè va interpretar que els que feiem joc dur erem la Jugo (24 personals), mentre els que s'enduien els cops eren els Jugons: Fort cop a l'ull de l'Aleix, nas sangrant del Nico, i patejada al Diego.. i no era el dia perquè ens fessin presió durant tot el partit, amb dos dels bases de l'equip de baixa.

Però està clar que Grouncho's plantejava el partit diferent, sabia que jugava contra un dels equips invatuts i que ja tenia una derrota, i van sortir a per totes, com si es tractes d'una final. Per ells si que era el dia.

I tot i això, els Jugons no van perdre mai l'actitut, van perdre només de 3 en els 3 primers quarts i van acabar guanyant l'últim. Una mostra d'això és que Grouncho's va demanar temps mort a 40 segons de la finalització del partit! No les tenien totes...

Coses a millorar: Està clar que en el proper entrenu estaria bé practicar la sortida de la presió, i també la presió en si. Així tindrem més recursos a utilitzar.

Per cert, si que va ser el dia de l'Ander que va fer un partit molt complet en els minuts que va estar en pista.

Força JuGo!

2 comentaris:

Jac ha dit...

M'he deixat el més important: El més positiu del partit d'ahir és que tots els jugadors sortissim il·lesos i ningú prengués mal. Realment sorprenent

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Tampoc va ser el dia de l'arbitre. Però suposo que ell també està força content de haver sortit il.lés.