dilluns, 18 d’octubre del 2010

The End

Nanos, aquesta serà la darrera entrada a aquest blog. La Jugo desapareix com equip de la mateixa manera que es va crear: de bon rotllo. El que en principi va ser un equip d'empresa es va anar transformant, degut a las baixes i a las noves incorporacions, en una cosa nova. Diferent. I això s'havia de reflexar també al nom de l'equip. I ja posats a canvia de nom, per que no també un canvi de look?

Han passat ja 3 anys des del dia que se'ns va acudir el nom de Jugoplastika de Llobregat. Hem participat a tres lligues on mai hem passat de la primera ronda dels play-off's, però on partit a partit hem assolit la fita més important que pot aconseguir qualsevol equip: anar millorant a nivell individual i col.lectiu.

Per a la història guardarem moments inoblidables: el primer partit amb l'Alex vomitant(dues vegades), las lliçons del Pol a la pista, la competitivitat(a vegades excessiva) del Guille, la generositat del Bermu, las tàctiques del Jac,... Però, per sobre de tot, jo em quedaria amb el bon ambient que hem aconseguit crear al vestidor i que esperem mantenir en aquesta nova etapa.

Així que partir d'aquest mateix moment ja podeu donar per desapareguda a la Jugo. Doneu la benvinguda a un nou equip: els Sacromonte Kings. I com que tot és nou també tindrem un nou blog:


Senyors, la Jugo ha mort!
Llarga vida als Sacromonte Kings!

_

1 comentari:

riki ha dit...

es un orgullo haber formado parte de la jugo, y poder empezar un proyecto como los sacromonte, a pesar de no haber ganado el logo! prometo esforzarme mas en un futuro!!! ;)