dilluns, 26 de novembre del 2007

Jugoplastika 70 - Coras 42!

Incontestable cop d'afecte a la lliga dels jugoplastiks que van estar immensos i van desquisiar als Coras amb una defensa agobiant durant tot el partit.
Ja des del primer quart és va notar la motivació dels del llobregat, que em una intensa defensa sota els taulells i un Guille inspirat des de la línia exterior, van obrir forat en el marcador. Per rubricar l'explosiu inici, el Gus es va marcar una canasta sobre la botzina que acabava d'enfonsar la moral pujada dels Coras, imbatuts fins el moment.
A partir d'aquest moment, els Coras es van descentrar i van començar a basar-se en d'individualitats, intents de descentrar el contrari a partir de faltes lletges lluny de la pilota i protestes continues a l'arbitre. Res d'això va afectar als Jugons, que amb un Pol immens (32 punts) van acabar d'obrir escletxa, 16 punts a la mitja part.
El 3er quart, no va tenir historia, la Jugoplastika seguia el seu ritme i la impotencia dels Coras va acabar amb una desqualificant del seu base. 30 punts de ventatge, i un Marc Val integradissim dirigint l'equip com si fòs un veterà (era el seu debut!).
Finalment, veient la desfeta que estaven patint, els Coras es van dedicar a jugar a basquet i van gunayar l'últim quart de 2 punts, massa tard per contrarrestar l'excel·lent partit d'un equip que va a més.

4. Jac - 5punts, 2t2, 1tll, 2 faltes
6. Jordi C. - 4punts, 1t2, 3tll, 2 faltes
7. Albert - 2punts, 1t2, 1 falta
8. Gus - 4punts, 2t2, 2 faltes
9. Marc V. - 3punts, 1t2, 1tll, 1 falta
10. Andreu - 0punts, 1 falta
12. Cetina - 0punts, 2 faltes
13. Pol - 32punts, 2t3, 10t2, 6tll, 2 faltes
14. Marc M. - 1punts, 1tll
15. Guille - 19punts, 3t3, 3t2, 4tll, 2faltes

2 comentaris:

Gus ha dit...

Victoria incontestable, això sí sort dels craks
Em sembla que la suma de punts no quadra amb el resultat final, i a més només hs posat el tirs lliures encertats, oi?

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Si defensem així cada partit els hi posarem las coses força dificils a la resta d'equips. Penseu que vam deixar a un dels millors equips de la lliga en 42 punts.