dimecres, 18 de febrer del 2009

a falta d'unes estdístiques completes...

En Miku havia de fer unes estadístiques pa' cagar-se però li va mancar vista... però vista de la dels ulls... i és que amb una taula minuscula on el díficil era trobar el quadradet que tocava per apuntar amb un palet el que havia passat 5 minuts abans (perquè això és el que necessitaves per ubicar-te aquella taula infernal) era com missió impossible.

En definitiva que continuem amb les mateixes estadístiques que teniem fins ara i pel proper partit... pel proper partit tenim la solució!!!

2 comentaris:

miku ha dit...

más razón que un santo!!!

quina cagada, tu!! -- ara, hi havia bona voluntat

res, que el supermanager del totbasket haurà d'esperar...A LA JORNADA QUE VE

com bé diu el gus, ja tenim la sol.lució; gravar les estadístiques en veu alta!!!! [idea de l'andreu, home vinculat professionalment a la paraula parlada i escrita] - així que a partir del proper partit, germans, s'inaugura... RAAAAAAADIO JUGOPLASTIKAAAAAAA, el azote de las ondas!!! - i de pas si entre una cosa i l'altra donés temps, podriem penjar la retransmissió en format podcast -- así para partirnos un poc el pecho

JA HO SABEU, AMIX DEL BON BASKET I LA BIRRA DE DESPRÉS, EL PROPER DILLUNS A LES 22:15 [horari perro perro] LA PRIMERA RETRANSMISSIÓ D'AQUESTA NOVA INICIATIVA ANALOGICO-DIGITAL:

FC BALLANTINES - JUGOPLASTIKA

KE KUKOC REPARTA SUERTE Y NOS BENDIGA CON VISION CLARA Y CERTIDUMBRE EN EL BLOQUEO Y LA CONTINUACION

AMEN

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Em sembla que hauren de posar molts "pitus" a la transmi per que sigui per tots els públics