divendres, 26 de juny del 2009

Balanç de temporada 08-09

Si comencem pel pitjor, l'organització, direm que pitjor no podien haver acabat.
L'últim partit que haviem de jugar, un que els Aris de Cebolla el va postposar i que per poc ni ens donen la possibilitat de jugar-lo per incompetencia de l'organització, al final Aris de Cebolla sembla que no es van voler presentar perque es donaven per classificats. Doncs bé TotBasquet ens ho dona per perduts a nosaltres, i el que és pitjor podria haver perjudicat a un tercer equip que s'hauria classificat en comptes dels Aris de Cebolla.

En definitiva impresentables! RECLAMACIÓ JA!

O sigui que aquí teniu la classificació segons TotBasquet...
I aquí la que jo he fet paral·lelament amb els ressultats que ells han penjat i obviament donant-nos per guanyadors en el partits contra TotBasquet, i el resultat és que s'assemblen ben poc.
Però anem a pel que era la intenció d'aquesta entrada... balanç de l'equip i dels jugadors en aquesta temporada 2008-2009.

Hem jugat 25 partits (inclosos els que no s'han disputat) i d'aquests hem guanyat 13 hem perdut 12, o sigui que balanç positiu pels pèls!
Molt semblant ha estat l'average de punts quedant en un +11, haven anotat 999 puntets i rebent un total de 988.
Hem anotat 43,4 punts per partit.
Tots els integrants de l'equip hem anotat al llarg de la lliga i el màxim anotador, i destacat, ha estat el Jac (215 puntets), tot i que en el promig s'ha vist superat pel Guille (13,1 punts per partit en front als 10,8 del Jac). 3 jugadors més han superat els 100 punts (Marçal 150, Gus 111 i Guille 105) i el Riki (99) i el Víctor (82) s'ha quedat a prop.
En Marçal és qui ha llençat més tirs lliures (69) i el que més ha convertit (31) però no és qui millor percentatge té (45%), per sobre del 50% s'han situat el Guille (62%), Riki (60%), Ceti (60%) i Jordi (57%). Som uns quants (6!!) els que hem de millorar molt tenint un percentatge inferior al 40%.
Segurament fem poques faltes (13,8 per partit), i és en Gus qui n'ha fet més (43) , tot i que el major promig torna a ser del Guille (2,3).

Estadístiques 2008-2009
La propera temporada tindrem estadístiques completes i podrem fer un millor balanç.

1 comentari:

riki ha dit...

solo escribo para daros la enhorabuena a todos los que os habeis encargado de pasar estadisticas organizar cosas y molestaros en perder algo de vuestro tiempo por la jugo! con los nuevos nombramientos el año que viene todo estará más repartido y seremos unos cracks!

forçá jugo!