divendres, 9 d’abril del 2010

Gafes

Jugo 45 - 7Dbasket 53

La jugo perd un partit que dominava comodament degut a un cúmul de mala sort mai vist en la història dels del Llobregat.

El primer contratemps es presentava a l'inici del partit quan en Riki no es presentava al match, després d'haver confirmat la seva assistència (Riki! Welcome back!). Altre cop amb un sòl base.

Però la Jugo tenia 8 jugadors i 7Dbasquet 6, res feia pensar en el que desprès s'esdevindria. Els Jugoplastiks sortien enxufats, amb un Ander incommensurable (10 punts al primer quart) i 15-8 en el marcador.

Al segon, la Jugo seguia agafant avantatge fins arrivar a +12. Res ni ningú podia parar l'Ander, res? Doncs, finalment si, en una jugada en que fins a 3 jugadors el van practicament placar, l'Ander es va lesionar en el tormell. Primer gran contratemps, el jugador més enxufat del partit a la banqueta. En Jac demanava descans i 7Dbasquet aprofitava la circumstància per presionar. El Jugons, sense base a la pista, perdien pilotes i começaven a perdre el control del partit. No obstant, s'arrivava amb el resultat de 24-19 a la mitja part

Llavors, el seguent contratemps greu: En Marçal es lesionava al tormell en el tercer quart i la Jugo es quedava amb 5 homes a la pista. 7Dbasquet, envalantonat, capgirava el partit amb un parcial escandalos i es posava 10 amunt en el marcador.

En l'últim quart, quan semblava tot perdut, els Jugons van treure l'orgull i producte d'un parcial de 7-0 es colocaven a 3 punts a falta de 4 minuts. Però faltava l'últim contratemps. L'arbitre va castigar exageradament als jugons amb faltes (23 per 10 del rival). I això va fer que dos jugadors fossin expulsats en el tram final. Amb 3 jugadors a la pista, la Jugo no va poder fer res per lluitar el final del partit i va perdre 45-53.

Llastima, realment va ser un partit gafe, gafe. Només em pregunto que hagués passat si li passa el mateix a l'altre equip, que només tenia 6 jugadors, en fi... Esperem que els lesionats es recuperin aviat, perquè amb tots els efectius disponibles, la Jugo demostra que és un equip temible.