dimecres, 14 d’abril del 2010

Llastima!

Jugo 45 - Així ens va bé 46

Els Jugons perden un partit ben plantejat en el qual només va faltar la culminació del seu gran joc.

La Jugoplastika va jugar un primer quart intel·ligent i fluïd, recuperant pilotes, apoiant-se en el joc interior, i portant la iniciativa des del primer minut. No obstant, la falta d'encert en la culminació de basquets fàcils va fer que guanyes només de 2 al final del quart (12-10)

El segon quart va seguir igualat, però llavors un dels jugadors d'Així ens va bé va tenir un d'aquells moments "on fire" i va clavar 4 triples consecutius, això va posar nerviosos als jugons que veien com un partit controlat se'ls hi escapava de les mans per no haver-lo rematat. (23-33)

A la segona part la Jugo es va posar les piles i va sortir amb una forta intensitat defensiva i ofensiva, altre cop el domini era de la Jugoplastika, però la precipitació en atac feia que només recuperessin 2 punts en el tercer quart. (30-38)

A l'últim quart el ritme dels del Llobregat ja era esfixiant i semblava que Així ens va bé sucumbiria, els Jugons recuperaven pilotes constantment i arrivaben a capgirar el partit a falta de 3 minuts (43-41). Llavors hi va haver una jugada clau: L'Arnau va recuperar la enèsima pilota (pletòric en el partit d'ahir) i quan es disposava a ampliar distàncies i sentenciar pels del llobregat, va ser agafat pel braç des de radera, falta antiesportiva de llibre que hagues sentènciat el partit i que incomprensiblement l'arbitre no va pitar.

l'Arnau fallava els dos tirs lliures, i a la següent jugada Així ens va bé anotava un 2+1, que els donava aire quan ja estaven ofegats. Tot i això la Jugo va tenir 2 jugades al final per aconseguir la victòria, però les pilotes no van voler entrar.

Llastima, perquè va ser un partit on els Jugons ho van donar tot i mereixien la vioctòria.