divendres, 13 d’agost del 2010

La Jugo participarà al torneig de Sant Julià

La Jugoplastika del Llobregat s'ha inscrit al torneig de Sant Julià de Vilatorta, en l'edició amb més participació de tota la historia del toneig. Fins a 242 equips s'han inscrit aquest any (nou record) i es disputaràn 3 partits ACB.
La Jugo participarà en la categoria de veterans, on hi ha inscrits equips coneguts com els "Corte de Ucla" amb la presencia del cedit Marçal Palma.
De moment 5 jugadors de la Jugoplastika aniràn a Osona. Riki, Miku, Jac, Gus i Diego. Les dates del mundial de basquet han perjudict clarament els jugons, que tindràn problemes similars als de Guardiola i la supercopa per confeccionar una plantilla en condicions pel torneig.
Actualment s'està negociant amb fins a 3 clubs per pactar la cessió de jugadors sense resposta ferma fins la data d'avui.
L'últim tema a parlar és el tema allotjament. Hi ha la posibilitat d'agafar nit en els llocs que habilita la organitzció pel divendres i dissabte, o col·locar-nos on poguem ( no sé si el Marçal pot encavir 1 o 2 persones en el seu pis?? jeje, a Anglès tb hi ha lloc).
Que preferiu?