dimarts, 31 d’agost del 2010

Per poc!

La Jugo culmina la seva primera participació en el torneig de Sant Julià, quedant-se a les portes de la semi-final i amb la sensació d'haver pogut fer més.

Els Jugons, amb 3 noves incorporacions pel torneig, van fer un primer partit fred i tímid. Es notava la falta de coordinació entre jugadors que no havien jugat mai junts, i el rival, a sobre, va tenir un dia de sort anotant 8 triples. A la segona part la dinàmica ja era de la Jugo, però va ser massa tard i es va perdre el partit per 5 punts contra el CE Vilatorta.

Al segon partit, altre cop els jugons sortien freds i perdien el primer quart d'11 punts. No obstant els joc dels del Llobregat va anar millorant ostensiblement i van lluitar el partit fins al final, derrota de 6 punts i lesió del Gus (fisura a la costella)

Tan sols restava un miracle, guanyar l'últim partit de forces punts i esperar una carambola. Però quan tot semblava perdut, els jugons van treure l'orgull i van fer un partit espectacular, amb moments estelars (4 jugades constecutives acabades en triple!). La Jugo gunayava el partit de 17 punts i podia classificar-se depenent del resultat de l'últim partit del grup.

Calia que l'equip d'en Marçal, Corte d'Ucla, guanyes el seu partit contra Vaka t'estrelles, i la veritat és que els de Vic van tenir la victoria a les mans, a poc del final guanyaven de 3, però els nervis i una falta tècnica els van privar de la victòria.

Llastima, la Jugo va acabar el torneig amb la sensació de ser el millor equip del grup, però d'haver assolit el nivell de joc i coordinació adequats massa tard.

L'any que ve em de tornar-hi!

1 comentari:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Llàstima, nanos! I tot per culpa del Marçal, que ni va jugar amb la Jugo ni ens va voler donar un cop de mà. Ke Kabroooon!!!