dimecres, 23 de gener del 2008

ESPIANDO A... CB ZION


A mida que la competició avança els staffs tècnics dels diversos equips afinen estrategies per treure el major rendiment al seu potencial... dins i fora de la pista.
Si en l'article anterior en Jac Cirera [el capi] dissecciona els punts forts i dèbils dels Que N'aprenguin pel partit de demà, en la mateixa línia l'equip independent d'scouters de la Jugoplastika del Llobregat va dur a terme ahir la primera missió d'espionatge a un futur rival, en aquest cas CB Zion, pel dilluns que ve i sense els cracks.

Informe confidencial:
>Son els de vermell
>Jugaven contra els Kirilenkos però no se com van quedar perque em van veure fent fotos i vaig haver de sortir per cames.
>Tots son més baixets que el xino dels Kiri.
>Dos tios de banqueta.
>Criteri estètic més aviat pobre pel que fa als complements del vestir, encara que algun portava unes nike bastant molones.
>El payo que l'altre dia va venir a jugar amb nosaltres a la patxanga perque li havien xiulat una desqualificant [2 antiesportives] juga amb ells.
>No se si fan zona, individual o defensa telepàtica.

Tot plegat una merda d'informe confidencial...seguirem informant.

mr X

5 comentaris:

Gus ha dit...

osti tu, això de la defensa telepàtica mola!

Per cert Miku, no sé com et van deixar passar de la porta de casa teva amb aquesta pinta!! ;P

Ja veig que tu aprofites això del pavelló!

miku ha dit...

pues si...li vaig menjar l'orella al victor i em va baixar les cistelles de la pista 3 que, per cert, es confirma que no està llogada pels de tot basket - és pels socis...

vaig confraternitzar amb els gazpatxo i anaven a jugar per 2a vegada contra Basket Clot -- el tema del calendari té tela

lo de la pinta es perque la meva alicia té fantasies amb tios amb passamuntanyes i tal, així que o me lo curro o a pasar frio

aprofito per confirmar assistència demà

au donx - hasta la victoria!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
c.e.t.i.n.a. ha dit...

Com a informe si que és una mica merdós, si.

Tant espiar, tant espiar i no vas caure en el compte de que al Zion jugava una noia(potser no gaire femenina)?

Per cert, vigila que amb aquestes pintes potser t'agafa el Saura i et pren per un kale-borroka d'aquests de las Cotxeres de Sants.

c.e.t.i.n.a. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.