divendres, 25 de gener del 2008

Estem en quadre

Primer va caure l'Andrés(pendent d'operar-se las dues espatlles), els segon va ser el Jordi(esquinç de turmell), després l'Andreu(esquinç de turmell), més tard el Marçal(fisura al peroné) i aquesta setmana el Pol(esquinç de turmell), el Jac(esquinç a l'espatlla dreta) i l'Andreu que és dubte(capsulitis d'un dit d ela mà esquerra). 6(ó 7) baixes i encara no hem arribat a la meitat de la fase regular.

Tantes lesions han convertit el que havia de ser un partit de tràmit contra els cuers de la lliga en un partit on haurem de patir molt si volem guanyar. Jugarem sense cracks i sense banqueta així que caldrà treure l'orgull i dosificar els esforços de manera intel.ligent. I si cal jugar a 50 punts i esgotar tots els temps morts doncs ho fem.

Tot aixó ha fet que la presió vagui pujant de mica en mica al vestidor de la Jugoplastika, que veu perillar el seu liderat. Farien bé els Jugons en mantenir la calma i evitar perdre els nervis com els hi va pasar l'altre dia al Pol i al Marçal, que van protagonitzar una violenta discusió als vestidors fruit de la tensió que es viu hores d'ara a l'equip(veure imatge superior).

Si continuem amb aquest ritme de lesionats potser estaria bé que ens plantejessim pel proper any un canvi de lliga. O d'esport.
_

3 comentaris:

miku ha dit...

quin desastre!!!
escolta...qué tal està el jac?
ha anat a currar??
esquinç de quin grau??
heu parlat de la possible pirula ricky [ricky 'pirula' sóna de collons com a nom de guerra] o encara hi ha esperances de comptar amb el Jac 'Attack' Cirera??

al 100 % amb la lectura del ceti: "així que caldrà treure l'orgull i dosificar els esforços de manera intel.ligent"

Es perfila alineació d'homes grans...Gran serà l'esforç, gran la recompensa...

A tot aixó, ahir vam guanyar amb dos collons!!! -- amb l'àrbitre i el taula en contra!!

ORGULL JUGOPLASTIK!!!

Jac ha dit...

Eiiii, jo en tinc per 4 setmanetes. La cosa no es greu, però la zona és díficil d'immobilitzar. Però penso exercir de coach i presentar-me als partits, jeje. I exigiré el màxim.
De moment ja he actuat amb rapidesa, i avui mateix anem a la fede a inscriure el Ricky. A més el Castelló reapareixerà si més no uns minuts per començar a agafar rodatge, i veure com es sent, i el bermu vinrà amb ulleres rollo carim abdul-jabbar. És que li feia vergonya i per això no venia, però ja le convençut de la necessitat del tema.
Per cert! Espectaculars els rebots ofensiu + basket miku! Van actuar de rebolsiu total!

Gus ha dit...

jac pel proper partit et vull amb la pissarreta!!!

Osti tu la cosa es posa interessant!!! Dels màxims encistelladors de l'equip no en comptem amb ningú!

En fi, ho treurem tot, fins i tot el que no tenim.