divendres, 19 de desembre del 2008

La Jugo Trenca la ratxa negativa

Jugo 34 - AVI 25

Per fi acava el malefici dels finals ajustat i la Jugo s'imposa en l'últim partit de l'any, no sense algún patiment d'última hora.

La Jugoplastika va començar el partit motivadissima, decidida a trencar el poc poder anotador que mostra aquesta temporada. 15-2 al primer quart. Però, poc a poc la relaxació va anar fent afecte 7-4 al segon quart, i els del Llobregat van deixar creure a AVI que tenia alguna opció. Llavors la Jugo es va bloquejar en atac 4-11 en el tercer i AVI es va apropar a 5 punts quan quedaven 4 minuts.
Semblava que els fantasmes dels dos partits anteriors tornaven a apareixer, però un temps mort va ser suficient per parar, reflexionar i sortir altre cop a pel partit, i els del Llobregat van sentenciar amb un parcial de 6-2 final.

De totes maneres el primer quart va evidenciar que la Jugo té més potencial anotador i que caldrà millorar per mantenir la tensió i el ritme durant tot el partit.