dimarts, 28 d’abril del 2009

¡Oh capitán, mi capitán!


Titànics: 65 - Jugo: 57 (24-17,17-23,13-15,11-2)

El partit d'ahir contra Titànics va ser un dels més estranys de la història de la Jugoplastika. A la mitja part, i perdent d'un punt, el Jorge va haver d'emportar-se a l'Arnau a l'Hospital del Mar amb una lesió al tormell, mentre que el capi i el Guille van marxar per anar a jugar un partit de futbol!!!

Tot i tenir només un canvi, al final del tercer quart la Jugo guanyava d'un punt gràcies a un Riki inspiradíssim i a una ajustada defensa mixta 4-1. Però al darrer quart un altra lesió ens va deixar sense canvis, i aixó en un partit tant físic acaba passant factura.

Al vestidor sensacions contradictòries: d'una banda contents per haver plantat cara a Titànics amb un munt de baixes i d'altra banda mosquejats pel fet de podíem haver guanyat aquest partit si el capi i el Guille no ens haguéssin deixat tirats a la mitja part. Es parla d'una sanció exemplar en birras(10 per cap).

Del Victor(el del Marítim, no el nostre) ja en parlarem un altre dia. I tant que en parlarem. El personatge s'ho mereix.
_

1 comentari:

Gus ha dit...

Capità,capità.... ara li haurem de dir esquirol,esquirol :(
Cagon tot, com deia ahir el Marçal el partit el podíem haver guanyat tot i les nombroses baixes... si haguéssim pogut mantenir el nivell del 3er quart...