dimecres, 20 de maig del 2009

Grillos 65 - Jugoplastika 49

Ahir teníem un partit decisiu contra un rival directe en la lluita per entrar als play-offs. I la Jugo es va presentar només amb 6 jugadors per culpa de las lesions(a millorar-se Arnau i Jordi) i els compromissos diversos (felicitats Ricki! i a aguantar-se Andreu i Jorge). I sort que el Jac i el Gus van poder escapar-se un parell d'hores del curro, que si no...

Malgrat las baixes l'equip va sortir donant la cara i vam acabar el primer quart només 3 punt per sota. Al segon quart els Grillos ens van cosir a triples i vam acabar 10 punts avall. La cosa pintava mal. Tocava apretar.

A la segona part vam provar de presionar la seva sortida de pilota però Grillos va superar amb facilitat la nostra defensa i ens van maxacar amb una bona combinació de joc interior(està prohibit pitar 3 segons?) i de tir exterior. Tot i això els jugons no li van perdre mai la cara al partit i van perdre la segona part només de 6 punts.

Els 16 punts de diferència al marcador final no reflexen la igualtat que va haver la pista. Estic segur de que amb un arbitratge una mica mès encertat(es va empassar com a mínim 3 faltes antiesportives i un munt de segons a la zona) i amb un parell de jugons mès a la banqueta haguessim tingut opcions claras de guanyar.

La nota positiva del partit: el bon estat de forma de Marçal
La nota negativa: las nombroses baixes.


Grillos 65 - Jugoplastika de Llobregat 49
Primer quart: 14-11
Segon quart: 19-12
Tercer quart: 14-11
Quart quart: 18-15
_

1 comentari:

Gus ha dit...

hem d'afegir una nota negativa. Lessió del Jac que segurament no podrà jugar cap partit més d'aquesta temporada... collons!
S'ha de frenar l'absentisme!