dimarts, 19 de maig del 2009

Puta TVE

Ja fa temps que a TVE ens tenen acostumats a unes patètiques retransmissions de bàsquet: las jugades no es veuen per culpa de realitzadors inútils que es dediquen a punxar repeticions quan no toca; las desconnexions als temps morts s'allarguen tant que sempre tornen amb el partit començat; el monger de Romay es dedica dir xorrades per que no es noti tant que no te ni puta idea del que està passant a la canxa; els locutors fan com que saben i las càmaras sembla que estiguin en mans d'organismes unicel.lulars.

Per tot això, fins ahir, jo pensava que el problema era que las retransmissions estaven en mans d'inútils, però el que van fer ahir amb el Joventut-Real Madrid demostra que no és una qüestió de coneixements si no de actitud vers aquest esport. Definitivament a TVE no els interessa el bàsquet i se'l volen treure de sobre quan abans millor. Si no és així no s'explica el que van fer ahir als darrers minuts del Joventut-Real Madrid.

A falta de 3 minuts per acabar el darrer quart, i amb el partit empatat a 74, fan una desconnexió per oferir el sorteig de la bonoloto(¡que era en diferit!). Com que a més s'els hi va encallar el mecanisme del bombo del "reintegru", vam tenir un pla fixe d'aquest bombo fins que la punyetera bola va decidir sortir. Mentrestant el partit continuava jugant-se. I quan ja ens tenien a tots els espectadors atacats dels nervis(¡Lamarequelsvaparir!) tornen a conectar quan només faltava 1 minut.

I ara ve lo millor. L'imbècil del realitzador, no content amb la putada anterior, decideix punxar anuncis i ens deixa sense veure el triple decisiu que va fallar l'Hervelle i que va donar la victòria a la Penya. Final del partit. Ni una disculpa, ni una entrevista, ni res. Apa, que us donin pel cul, aficionats al bàsquet!.
_

1 comentari:

riki ha dit...

menos mal que alguien comparte mi indignacion, estuve a punto de pillar el puente aereo y meterle el piruli por el culo al responsable, fue vergonzoso e intolerable!!!