dimarts, 18 de desembre del 2007

Codi intern









No us espanteu, no repatirem supertotxos com els de Ramon Calderón, que segur que ningún jugador del Madrid va llegir (quina farsa!).

CODI INTERN JUGO:

Article 1: Es promouràn festes brasileres a lo Roberto Carlos, Robinho i Ronaldinho; si no és així, cap membre de l'equip meriexerà la denominació de "Crack".


Article 2: Si algun jugador protesta l'arbitre o perd els nervis, serà substituït a criteri dels integrants del "banquillo".


Article 3: Si algun jugador demana canvi des de la banqueta, aquesta decisió serà irrevocable.


Article 4: Si, malgrat tot, algun jugador rep una falta tècnica o desqualificant producte del seu estat emotivo-hormonal excesivament calentat, aquest haurà de respondre pagant una ronda a la resta de l'equip aquell mateix dia (mínim la típica mitjana estrella a cada membre).
Disposició final, final: En qualsevol moment, un jugador pot proposar un nou article per a la normativa interna, sense sobrepassar mai els 10 articles, per allò de la memoria limitada i selectiva de la penya... Si es sobrepassen els 10 articles s'haurà de substituïr l'article proposat per un de menys necessari.


Aquesta proposta haurà de ser aprovada per majoria qualificada és a dir el vot positiu de 10 jugadors.