dimarts, 11 de desembre del 2007

La Jugoplastika perd Gas

Kirilenkos 39 - Jugoplastika 29

Primera derrota dels Jugons amb un equip visiblement mermat. Amb les baixes dels 2 cracks, 8 jugadors, 2 mig malalts i l'andreu amb mig esginç, l'equip va sortir molt motivat el primer quart per superar les adeversitats i es va posar per devant amb una parcial de 13 a 5. En aquest moment el Jordi Castelló va patir un reblincada al tormell que va ferir de mort el perimetre dels del Llobregat. Kirilenkos va empatar el partit a la mitja part 21 a 21, producte d'un increment del ritme del partit que els Jugoplastiks no podien aguantar.
La segona part no va tenir historia, sense el Jordi i amb tots els jugadors més cansats, la jugoplastika no podia sortir al contraatac amb suficient velositat per sorprendre al contrari, i l'altura de Kirilenkos combinat amb la seva zona 2-3 va fer que els del Llobregat només anotessin 8 punts en els dos últims quarts.
Els jugoplastiks no van baixar la intensitat defensiva, i van estar dins el partit cuasi fins la fi, però no van poder evitar una derrota amb regust agredolç.
Sempre ens quedarà la imatge del Gus tirant un triple des de camp propi pensant que s'acabava el temps quan encara quedava un minut! I cuasi el fa el kbron!