dimarts, 27 de gener del 2009

Càbala

Quines possibilitats tenim de classificar-nos pel top-14? Tot i que no tenim els resultats de la resta d'equips en la jornada que hem estat dolorosament derrotats pels Tutankamon, ja podem començar a fer algunes suposicions.
Podem suposar que AVI ha derrotat a SEPSIS, i també podem considerar que BALANTAINS ha superat a ZION. Si això es compleix la cosa es va posant complicada, i haurem d'estar molt alerta als average que resulten d'aquests partits.
També podem suposar que amb la nova incorporació TUTANKAMON guanyarà el partit que tenen pendent contra els ZION.

I si tot això es compleix tenim alguna possibilitat de classificar-nos? Què ha de passar a la darrera jornada d'aquesta primera manga?

Doncs bé, el primer de tot és que sigui com sigui hem de guanyar el proper partit contra ZION. Si perdem ja podem dir adeu al top-14. A més hauriem de procurar guanyar del màxim possible per tal d'assegurar-nos l'avantatge de l'average.

Però a més a més, com a mínim o bé AVI o bé els BALANTAINSo tots dos haurien de perdre els seus respectius partits, que tot s'ha de dir se'ls presenta més complicat que el nostre ja que s'enfronten a TITANICS i CELEBRITIES respectivament. I tot i així ojo amb l'average, confiemque aquests últims partits no els hagin guanyat per més de 20 punts perquè sinó ens tocarà remuntar average...

Així que FORÇA JUGO!!!!  JUGO al TOP-14!!!!