dijous, 29 de gener del 2009

Juguen amb foc

Jugo 36 - Tutankamon 48

La Jugo va perdre el partit que li podia haver donat l'accés al TOP14 tot i el seu bon partit. Els del Llobregat van començar molt concentrats, però un incomprensible desencert en baskets fàcils va fer que anessin a remolc en el marcador. Al segon quart la nova incorporació de Tutankamon (nº5) va destruir els Jugoplastiks per complet. Primer amb 1x1 on no fallava i desprès, quan sortien les ajudes per parar-lo, donant assistencies als seus companys.
La Jugo se'n anava 20 per sota a la mitja part, però quan tot semblava perdut, els Jugons van treure el seu orgull i van fer un quart pletòric (17-4).
A l'últim quart, però Tutankamon va treure tota la seva artilleria, i tot i ser un quart igualat, la Jugo va acabar sucumbint al joc concentrat del rival.