dimecres, 27 de gener del 2010

Desencertats

Jugo 50 - AVI 58

La Jugo perd l'últim partit de la primera fase i resta a l'espectativa dels següents resultats i del sistema de competició per saber si es classifiacarà o no pel grup 1.

Els Jugons van començar el partit molt posats. Utilitzant el joc interior com a recurs, i amb una Aleix inspirat s'avançava 6-2 en el marcador, semblava que dominarien el matx, però no va ser així. AVI incrementava l'agresivitat en defensa dins la zona,l'arbitre ho permetia i això va trencar els esquemes dels del Llobregat. Jo mateix ho intentava de 3 però no m'entrava ni una, i això feia que el rival es tanques encara més.

AVI s'avançava de 15 punts a mitjans del segon 4rt i semblava que els jugons abaixaven els braços. Però poc a poc el ritme en atac de la Jugoplastika era més intens i amb mes penetracions, la qual cosa forçava a AVI a parar el joc amb faltes personals.

S'arrivava a l'últim 4rt 10 per sota. I els Jugons ho van donar tot per intentar aconseguir la victoria, fins al punt que es van acostar a 5 punts d'AVI quan faltaven 3 minuts. Però altre cop el desencert exterior i algunes accions desafortunades de l'arbitre van esbair qualsevol possibilitat de victoria.

Les claus de la derrota: 20 pilotes perdudes, això no hauria de passar mai! I percentatges molt dolents en el tir, sobretot l'exterior 1/15 en triples! Aviam si els entrenaments serveixen per millorar aquests aspectes.

Força JuGO!

1 comentari:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jo insisteixo en el que vaig dir ahir: els atacs s'han de finalitzar, si no, no son atacs, son pilotes pel rival.