dimecres, 13 de gener del 2010

A remolc

Jugo 38 - Besavi 45

Viatgi acabava de derrotar a Hostafranchs, i els Jugons es presentaven a la pista sabent que si guanyaven podien situar-se liders, però que si perdien podien caure fins la 6a posició. La tensió del partit va afectar més als de Llobregat i Besavi va començar a portar la iniciativa amb un parcial de 7-0.

Aquest fet va descentrar als Jugons que no van acabar d'entrar al partit fins al 3er quart, quan la circulació de pilota i el joc interior van començar a funcionar. Besavi no s'encongia però, i seguia jugant amb rapidesa i control, trencant els parcials dels Jugons amb triples que feien molt de mal.

No obstant, la dinàmica del partit era dels Jugons que seguien retallant distàncies fins apropar-se a 2 punts a falta de 25 segons. Al final els triples errats van condemnar els Jugons, que de totes maneres van donar la cara. Mig partit dolent - mig partit bo. I ja se sap que contra rivals d'aquesta entitat si cedeixes estàs condemnat.

Les causes de la derrota són clares peró: El nerviosisme dels 2 primers quarts, en que no vem buscar suficient el joc interior. L'acomplament de la zona per taponar els triples laterals (fins a 5 o 6 triples ens van clavar des d'aquest posició) i els tirs lliures fallats (19).

Ara ja no podem fallar, necessitem guanyar els 2 partits restants!

Per cert, hem de parlar de les rotacions, amb partits d'aquesta intencitat i amb 12 jugadors convocats, m'és molt difícil controlar els canvis. Caldria que a la banqueta sempre hi hagues un director de joc, i que decidim unes rotacions tipus que desprès el director de joc pogués variar segons el partit. En parlem.

JuGO!

2 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Pel que vaig veure des de la banqueta crec que vam sortir bastant bé, però la maca d'encert en canastes fàcils unit a una certa relaxació, van fer que ens anessim del partit i no retornessim fins a la segona meitat.

Al tercer quart, vam començar a remontar gràcies a una gran intensitat defensiva i a que vam millorar molt els nostres percentatges.

De totes maneras s'ha de reconèixer que teniem al davant a un equip força complet, que van saber controlar el partit en el moments més complicats, i que van mereixer la victòria.

Al proper partit, cal sortir més concentrats. Ens juguem la classificació!

miku ha dit...

jo voldria incidir en que, encara que s'ha treballat força, seguim sense tenir clar que en la zona 2-3 els 2 tios d'abaix a les bandes han de tapar els tirs laterals -- normalment si juguem contra equips fluixos en el tir exterior els errors d'aquest tipus passen desapercebuts però contra equips seriosos com el d'ahir no anar a tapar els llençaments en general pot suposar una sangria que t'hi cagues - i si volem fer quelcom contra els equips forts, o defensem sense fisures o ens quedarem un altre cop compuestillos y sin novia - una cosa és que et bloquejin i no et deixin arribar a tapar al tio i una altra és que puguis anar a tapar-lo i no hi vagis -- hala pues -- fent forum --

SEMPRE JUGO