dimecres, 17 de febrer del 2010

Agafant el ritme

Jugo 36 - Besavi 44

La derrota de la Jugo d'ahir té un regust dolç. Els Jugons van seber aguantar el ritme frenètic de Besavi que començava a defensar sempre a 3/4 de pista, i evadir-se de les protestes arbitrals per fer un bon partit.

El primer 4rt acabava amb empat, el joc interior de la Jugo funcionava i Besavi no sortia comode al contraatac. Al segon 4rt la Jugo començava a notar la presència d'un únic base i perdia algunes pilotes que van donar avantatge als "Iaios", que de iaios no tenien res.

Al 3r quart es començava a notar la millor condició física de Besavi que seguia amb el mateix ritme i es posava 12 per sobre en el marcador. No obstant, a diferència del partit contra Viatgí, els Jugons baixaven millor a les transisions i no abaixaven els braços.

A finals del 3r quart i principis de l'últim període, un Ander i Aleix encertats, tornaven a posar la Jugo al partit, i el Ceti i el Jorge amb tres jugades consecutives feien creure en les opcions de victoria 4 per sota a falta de 4 minuts.

Llastima de la lesió de l'Aleix quan estava en el seu millor moment, i del desencert en el tir meu, que al no tenir base reserva vaig patir per aguantar el nivell físic que exigia el partit.

Malgrat tot, si aconseguim mantenir aquest ritme, aspirem clarament a posar-nos als Play-off. Els únics peròs del partit van ser, la nostra consdició física, altre cop el fet de tapar els tirs laterals, i el poc encert des de la línia de 3 i de tirs lliures, la resta impecable!

Forza Jugo! Aquest és el camí!

2 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Ahir vam perdre un partit que podríem haver guanyat perfectament amb un altre base que hagués donat el relleu al Jac. Las pérduas de pilota en contratacs clars ens van matar.

Ah, i s'ha de millorar el percentatge als tirs lliures, que en aquesta fase son decisius.

Força Jugo!

Gus ha dit...

Clarament ens va faltar un segon base que hagués donat relleu al Jac i hauria ajudat a donar més intensitat el nostra joc.

També s'ha de tenir en compte que en els últims minuts dos dels nostres puntals, Jac i Aleix no els van poder disputar, i no tenir el nostre base natural al final de tot es notaria.

Apa, en el següent donem la campanada! :)