dilluns, 16 de juny del 2008

Estdístiques de la lliga regular

La lliga regular ha cabat, tot i que encara faltaria un partidet... però el calendari està apretadet.

Al final, els números dels jugoplastiks en aquesta fase regular han quedat de la següent manera:
El Miku ha estat l'únic que ha jugat tots els partits (que s'han jugat). El màxim anotador ha estat el Guille amb 327 puntets i un promig de 19, 2. Els segueixen el Pol amb 271 puntets i un promig de gairebé 16 puntets i el Jac amb 266 punts i promig de 11,6. La resta de mortals estem força distanciats, però tots amb aportació anotadora!

En nombre de triples anotats estan empatats el Guille i el Jac (28), mentres que aquest últim és el que més tirs lliures ha anotat (48). De dos, el destacat és el Pol amb 99 encerts amb tirs de camp.

Pel que fa a faltes, en general un promig molt baix. El Gus és el que n'ha comés més (53) i el promig més elevat el Guille (2,7).

En quant a l'equip com a conjunt, el promig anotador està en 56,3 puntets que correspodrien a 3,4 triples anotats, 19,3 encerts de dos i 7,7 tirs lliures, i respecte a les faltes unes 15,5 en total.

Dels 29 partits de la lliga regular hem jugat 27 (els altres és per no presentat del contrincant), i d'aquest n'hem guanyat 19 i hem perdut 8.

Ara només ens queda gunayar 3 partidets més i farem bona la dita del Marçal... GUANYAREM LA LLIGA!!!

2 comentaris:

riki ha dit...

me falta una estadistica,.....
media de platanos por partido del miku....

;-)

c.e.t.i.n.a. ha dit...

I la de lesionats