dijous, 15 d’octubre del 2009

Escalfant motors

Dimarts passat a las 20h., va tenir lloc a la seu de la Federació la reunió prèvia al començament de la lliga. Va ser una xerrada d'una hora on ens van comunicar las novetats (o no) d'aquesta temporada:

-La lliga s'organitzarà en 2 grups de 11 equips que s'haurán d'enfrontar entre ells. Els millor classificats de cada grup jugaran una lligueta que donarà opció a entrar a las finals, que es disputaran en un pavelló de Primera (aquest any toca el Palau. O no.)

-El nostre primer partit serà el proper dia 20, a las 22h. contra Hostafrancs.

-Es va comentar la possibilitat de que Tot Bàsquet podria organitzar pel mateix preu una competició de Copa. Però em temo que això no es farà. Ja veurem

-La setmana vinent, en teoria, ja estarà operativa la nova web de la lliga. De moment tenim penjades las dues primeres jornades a la web habitual.

-Ens van assegurar que aquest any no hi hauran aplaçaments de darrera hora per evitar el caos que va haver al final de la lliga l'any passat.

-Ja podem passar a recollir las samarretes per la Botiga 305, al carrer Guipúscoa, 25(17-21h). Dieu-li al Gus la vostra talla i el dorsal que us agradaria portar (del 4 al 15)

-En cas de lesió s'haurà de demanar a l'encarregat del Marítim un part d'accident, omplir-ho, i trucar a Maphre per que ens diguin a quin centre d'assistència mèdica hem de portar al lesionat.

-Aquest any volen ser molt estrictes amb el tema disciplinari, tant amb els jugadors com amb els arbitres. De fet hi han un parell d'equips que han estat expulsats de la competició i un parell d'àrbitres han estat sancionats. Si tenim cap mena de problema amb algun equip o amb algun arbitre s'haurà de comunicar a Tot Bàsquet per que puguin prendre mesures disciplinàries.Després de la xerrada va arribar el torn de preguntes. Vaig plantejat la nostre disconformitat amb el comportament del Víctor fent-nos fora de las pistes, aixecant els taulells i entrant al vestidors quan ens estem canviant. I a sobre, amb l'excusa de que eran indicacions de Tot Bàsquet.

Tot i que la resta d'equips van manifestar haver patit el mateix tracte per part del Víctor, des de Tot Bàsquet no sembla que estiguin per la labor d'enviar una queixa formal al Marítim i ens van emplaçar a queixar-nos cada vegada que ens tornem a trobar amb els mateixos problemes. No és gaire, però com a mínim no poden dir que no saben res o que la resta d'equips no tenen aquest problema.

De totes maneres el més important és que la setmana vinent comença la competició. M'encanta l'olor a vestidor per que és olor de victòria!
_