dimarts, 13 d’octubre del 2009

Ja tenim equip!!!

Jugoplastika de Llobregat: 93
Tutankamon: una mica menys

Davant d'un equip egipci que va notar molt la marxa de Jorge, el seu home franquícia de la passada temporada, la Jugo va mostrar la seva millor cara i va guanyar per segona vegada consecutiva el torneig Toni Kucok.

Tot i las absències, algunes injustificables, els jugons van plantejar un partit molt seriós i van arribar al descans amb una avantatja considerable, gràcies a una molt bona selecció de tir i a un gran treball defensiu.

A la segona part, com ja és habitual, els jugons van sortir empanats i van estar a punt de perdre el tercer quart. Per sort la "pajara" no va durar gaire. A l'últim quart l'equip es va posar las piles i va demostrar que aquest any aspira a tot.

Las noves incorporacions s'han acoblat molt ràpidament i han servit per reforçar el punt més feble de l'equip: el joc interior. Ara ja no hi ha tanta dependència de l'encert dels homes exteriors i l'equip ha guanyat en capacitat rebotadora.

Las estadístiques ho diuen tot._

1 comentari:

Jac ha dit...

Si senyor! Les vitrines de la Jugo ja tenen dos trofeus, aviam quan guanyem un torneig que no estigui organitzat per nosaltres mateixos!