dimecres, 21 d’octubre del 2009

Victoria d'equip

JUGO 40 - Hostafrancs 27

Començament de nervis i especulació, es notava que era el primer partit, i cap dels dos equips jugava amb molta fluidesa. Això si, la JUGO defensava amb més intensitat i això feia que marxes amb un parcial de 8-6 a favor al primer quart.

Al segon, els del llobregat van pujar el ritme ofensiu, i tot i els desencerts en el tir i els atacs un xic entrevancats van aconseguir fer 15 punts. Hostafrancs (amb 7 efectius) jugava a veure-les venir i sense molt iniciativa. 23-15 a la mitja part.

Veient el poc ritme que volien imprimir Hostafrancs, la Jugo va sortir a la segona part amb defensa semi-presionant, que tot i no aconseguir recuperacions va descentrar bestant al rival que perdia pilotes sovint. 33-21 al tercer quart, amb triple sobre la botzina inclòs.

L'últim quart va ser per oblidar, molt desencert, a excepció del Marçal que va fer un gran partit buscant la linia de fons. Això si, els Jugoplastiks mai van baixar el nivell defensiu i van jugar sempre en equip.

El partit va evidenciar que el Jugons són un equip amb molt marge de millora, però per sobre de tot un equip. Destacar també els debuts d'en Diego, l'Andreu i l'Aleix que van aportar treball i punts. En definitiva un bon debut a la lliga, si tenim en compte la veterania del rival, i bones espectatives de futur.