dimarts, 31 de març del 2009

Es desperten a temps

Jugo 49 - Que n'aprenguin 36

Tot i les baixes de la Jugo, el partit d'ahir semblava un tràmit quan es van presentar tan sòls 5 jugadors dels que n'aprenguin, però la Jugoplastika va sortir adormida i va deixar que "els mestres" fessin el seu joc. Que n'aprenguin movia la bola amb solvència, anotava de tres i sortia al contraatac, mentre la Jugo es descentrava queixant-se a l'arbitre que cada cop es girava més en contre dels del Llobregat per aquesta raó. 17-27 per Que n'aprenguin a la mitja part.

El partit es posava dificil i, a sobre, els Jugons s'havien guanyat l'antipatia de l'arbitre, però ningú va baixar els braços i els Jugons van sortir a per totes al 3er quart. La transformació va ser espectacular, la defensa (individual) va pujar molt de to i la Jugo sortia, ara amb criteri, al contraatac. 32-9 de parcial que va donar la victoria als del Llobregat que s'aferren a la part alta de la classificació.