dimarts, 3 de març del 2009

Partit de Final

Jugo 38 - Tutankamon 37

Partit igualadissim el que es va poder veure ahir al marítim. Els Jugons van aconseguir cobrar-se la revenja en un partit que va tenir tints de final, per la tensió i consentració durant tot el partit, pels pocs punts anotats, i pel final d'infart que casi acava en tragedia.

Els Jugons van sortir freds, com de costum i Tutankamon va aprofitar per agafar aventatge, parcial de 1-8 que els del Llobregat van aconseguir maquillar al final del quart (6-8). Al segon quart les coses van canviar i la Jugo, amb els motors ja escalfats i un gran encert, va conseguir capgirar el marcador (19-16).
La Jugoplastika no deixava fisures en la seva defensa i tothom ajudava per parar al pivot estrella dels egipcis (pedazo crack). 5 amunt al començar l'últim quart.
Però la tensió de debó estava per venir. Un parcial de 8-0 dels Jugons, semblava sentenciar el partit (9 amunt a falta de 5 minuts), però la Jugo es va col·lapsar en aquest moment. La defensa individual press de Tutankamon, juntament amb els nervis i l'especulació amb el resultat van fer que la Jugo no anotés cap més punt fins al final. Tutankamon s'acostava al marcador, fins al punt de col·locarse a 1 quan quedaven 15 segons. Els egipcis van donar la pilota al seu pivot, però el Victor va aconseguir aturar la jugada amb un tap sobre la bossina. Final d'infart! Però Gran Victoria!

Està clar que al TOP14 tothom pot guanyar a tothom, i això implica partits d'aquest estil (Mola que ti kagues! I love this game!)