dimarts, 10 de març del 2009

Ofici

Jugo 51 – Celebrities 34

La Jugoplastika suma la 3ª victòria en el TOP14 en un partit treballat, i sense fallos de concentració.

Només 6 Jugons es van presentar al partit. La quantitat de baixes feia témer el pitjor, però el rival va venir també amb pocs jugadors, 5. La Jugo no es va confiar i va sortir amb intensitat al primer quart (13-9). Al segon el nivell dels del Llobregat no va baixar, però Celebrities va encadenar 4 triples consecutius, 24-23 a la mitja part.
Llavors la Jugo va passar a defensar individual per aturar el tir exterior i el partit va canviar d’aires. Els pivots de la Jugo es movien com mai i poc a poc van anar desgastant al rival, 38-29 al 3er quart.
A l’últim quart la Jugo es va passejar, fins el punt que si hagués volgut hagués imprimit un sever correctiu al rival. Un 10 pels del Llobregat que van demostrar que amb ofici i concentració és possible enfonsar el rival psicològicament i física.