dijous, 26 de març del 2009

La individual i Mr. G

Jugo 57 - Sant Joan de Deu 67

Els Jugoplastiks perden un dels partits dificils de la lliga, però recuperen l'instint anotador i el ritme en atac.

6 van ser els jugadors de Sant Joan de Dèu que es van presentar al partit, això si, amb les seves dos torres. Els Jugoplastiks ho tenien clar, havien d'imprimir un ritme fort i no tenir por, per intentar carregar de faltes al rival. El primer objectiu el van aconseguir, el segon, malauradament no va ser possible per la fixació que ens té Mr G.

La Jugo va fer dos primers quarts impecables en atac i ven treballats en defensa, en els quals el marcador va estar igualat i, fins i tot amb periodes de domini Jugoplastik en el segon quart. Els pivots de Sant Joan de Dèu anaven desgastant-se, i semblava que la Jugo podria donar l'estocada final en els últims períodes, però no va ser així.

Sant Joan de Dèu aguantava el tipo gràcies al seu base (incansable), al poder sota els taulells, i al fet que en 5 minuts ja es colocaven en bonus gràcies a Mr. G.

A 4 minuts del final, la Jugo perdia de 6, i va passar a defensar individual per intentar la remontada. El descontrol va ser general i la defensa caòtica, i els Jugoplastiks van acabar amb la màxima diferència de tot el partit al final.

De totes maneres, bon partit de la Jugo (exceptuant el descontrol final) amb opcions en un partit on li van pitar 20 faltes en contra per només 7 del rival. La Jugo no va estar en bonus en cap moment del partit, mentre que el rival ho va estar més d'un 50% del match, i tot i així els Jugoplastiks no es van descentrar.

El nou repte és guanyar un partit amb Mr. G a la pista... Dificil, dificil

2 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

No tic clar qui em cau pitjor si el gilipolles de Mr. G o el tontolaba del Victor.

Gus ha dit...

Jo pel Mr. G ja no m'hi capfico (això sí li demanaré a la virgencita que no ens torni a tocar) però crec que haurien de passar una enquesta d'opinió després de cada partit i s'adonarien que amb alguns arbitres no hi ha ni una opinió positiva.

I per altra banda, vull confirmació des de l'organització si lloguen 2 o 3 pistes i quin horari, perquè trobo intolerable que ahir el capullo de torn no volgués baixar la canasta... Estic indignat i ja és hora que la organització es posi les piles amb alguns temes!